Здравейте, колеги; вчера се получи голям проблем : колата си я взех от майстор - имаше птп, оправи ми я, взех си колата същия ден. През деня никакви проблеми, вечерта карах, беше -8 или -9 градуса, колата ми беше загряла на 90 градуса и изведнъж угасна в движение. После сума_ти време въртях и не иска да запали. Изчаках малко и после с много зор запали. Отидох, сипах 50 лв алпин дизел от омв, оттам едвам пак запали на колконката и после на бул. България съвсем умря колата. Докарах я до нас с пътна помощ,днес сутринта запали все едно нищо й няма, в смисъл от първия път с подгряването, без проблем минах 10-тина километра и пак същия номер - изгасна в движение. Смених филтър горивен и сипах на 30 литра нафта около литър бензин. Моля, колеги, кажете къде да търся проблема, защото вече няколко човека не_знаят къде може да е проблема. Мерси предварително.
Поздрави и весели празници на всички.
Колата е голф 4 1.9тди 90 коня ALH код на мотора 99 година а най-интересното е, че като запали си има тяга, има си мощност и без причинно гасне. :/

голям проблем голф 4
голям проблем голф 4
Последна промяна от gr_kanev на Вто 22 дек 2009 14:11, променено общо 1 път.
Причина: Какво имате против главните букви и пунктуацията ?
Причина: Какво имате против главните букви и пунктуацията ?
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Re: голям проблем голф 4
Къде е бил удъра ?
Провери си захранванията на ЕЦУ-то !
Провери си захранванията на ЕЦУ-то !
- intatto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щом трудно пали и после всичко си е ок, може и някой маркуч за нафтата да е.Огледай в зоната на удара за нередности.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Пробвай като не ще да запали да откачиш буксата на датчика за температура, само нека някой колега да даде снимка, че аз нямам в момента. Като е откачен ще ти направи един много дълъг подгрев и ако запали от раз, вероятно нямаш центровка, прескочил ремък... може и да не е това проблема 

Не мисля, колега, защото вече 30000 км съм с този ремък - никакви ядове със запалването досега.
Върни се в “Дизелови агрегати”