климатроник Г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
svetlo
Автомобил:
Двигател:

Re: климатроник Г4

Мнениеот svetlo » Пон 21 дек 2009 21:49

Според мен е така защото като ходих да ми мерят налягането на фреона го мериха за топло и студено,и ми казаха че е от релето
релето го смених но същата работа

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пон 21 дек 2009 22:12

svetlo написа:Haralampi това което ми препоръча да чета го прочети и ти,защото там пише че при 0градуса се включва генератора за изсушаване на въздуха,а моят несе включва изобщо при тази температура.Отоплението ставало от вентили които обръщат посоката на фреона.Но на мен не ми се включва генератора под 7градуса.ЗАЩО?????

Колега това, което ти пратих да четеш е общо описание за климатроник-а :) Климатроник като технология се вгражда при VW от 20 години насам ;)

Мога да те уверя, че ако проблема ти е, че не топли преди да е загряла колата няма защо да търсиш проблем - такъв няма! :) Това е напълно нормално :) Нито ми е първото VAG с климатроник, нито го имам от вчера ;) Някой или ти самия си се подвел жестоко за смисъла и идеята на климатроника ;)

А относно компресора при 0 градуса.... дали забеляза думичката? Тя не е "при", а е "над"

Ако външната температура е над 0°С, генераторът за студ се включва за изсушаване на въздуха.

Потребителски аватар
svetlo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlo » Пон 21 дек 2009 22:53

Атова НАД колко е? Просто ми писва от колеги които не могат да помагат и само да си намират работа пишат в форума глупости като да СИ СлОЖА ПЕчКА,когато не могат да помогнат подобре да си замълчат.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пон 21 дек 2009 23:36

svetlo написа:Атова НАД колко е? Просто ми писва от колеги които не могат да помагат и само да си намират работа пишат в форума глупости като да СИ СлОЖА ПЕчКА,когато не могат да помогнат подобре да си замълчат.

И това глупост ли е бре колега :lol: :lol: :lol: Искаш да ти е топло като запалиш, ами то това е начина. Щото колкото и да го ремонтираш климатроника, скоро няма да те стопли при запалване на колата.
А свободата на словото поне за сега не я определяш ти в тоя форум, така че си спести коментарите по мой адрес ако обичаш.
Печката
Сетих се още един начин като за теб. Има модерни аларми, които палят колата от разтояние. Оставяш я вечерта на ръчна и изключена от скорост, половин час сутринта преди да тръгнеш си я палиш от терасата, и като слезеш климата е южен :beer

Потребителски аватар
svetlo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlo » Вто 22 дек 2009 9:03

Съжелявам ако съм обидил някого,но имам чувството че вместо да мисе помогне се шегувате с мен :обичам ви

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 22 дек 2009 10:14

Оставете я на ръчна зимата и с тези влаги..... и вижте после в какъв филм ще се вкарате, зарди едни прозорци.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”