Техномаркет или Технополис

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Iv0o0o0
Автомобил:
Двигател:

Re: Техномаркет или Технополис

Мнениеот Iv0o0o0 » Вто 22 дек 2009 0:10

няма значение дали ще занесеш продукта в сервиза или в магазина преди време имах проблем с продукт от техномаркет и сервиза опоменат на гърба на гаранцията е на 100 метра от нас и си го занесох направо там

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Вто 22 дек 2009 9:17

Честно казано въобще не искам и да си помислям за сервиз, но това за мен си е една сериозна сума и искам предварително да проуча всички възможни сценарии. Добрите са ясни, ако трябва да се ориентирам по степента на подготвеност на продавач консултантите, то в полиса са крачка на пред, дали защото е новооткрит, не знам-ФАКТ- както казваше един много известен тв търговец :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Вто 22 дек 2009 10:04

aito написа:
Zoran написа:ПАН сервиза в Люлин са отврат, там имах яко караници, накрая след като се свъпзах с шефовете на Tefal ми издадоха въпросния протокол за подмяна на уреда. Искаха да ми седи ел. кантар 40дни в техния сервиз, при условие че въпросния кантар не подлежи на ремонт и трябва на момента да ми издадът протокол за подмяна и с него да взема нов от магазин Техномаркет.
ПАН сервиз има и в Лозенец - той е ОК.
От технополис имах подарък телевизор, на който му се появиха сини и зелени потна. Сервиза на Технополис, който им беше преди години в самия Технополис в Люлин ми казаха, че като се появът да го изключа от контакта и така да седи 24ч. :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock

прави са.ще се оправи.даже не е нужно 24.

Изобщо не се оправи, не знам кое им е правото
5год. все си има петна.

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Вто 22 дек 2009 10:29

Колега тв-то ти ако е crt или с така нар. ЕЛТ (кинескоп), появата на такива петна по екрана е свързана с намагнитване на маската на кинескопа. Оправя се или чрез специална размагнитваща вилка, или както са ти казали от сервиза. Но само ако ти работи коректно схемата за размагнитване. Така, каква е тактиката: изкл. тв-то от КОНТАКТА чакаш около 2 часа за да се разредят напълно всички елементи акумулиращи енергия, включваш, и така повтаряш процедурата до като получиш задоволителен резултат. Ако няма промяна-сервиз.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 22 дек 2009 10:38

didko написа:Колега тв-то ти ако е crt или с така нар. ЕЛТ (кинескоп), появата на такива петна по екрана е свързана с намагнитване на маската на кинескопа.

Бе той проблема може да е свързан и с глобалното затопляне, важното е, че теб като потребител не те интересува ЗАЩО, интересува те да работи правилно, както е рекламиран продукта. Ако не работи така са длъжни да го приведат в ред.

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Вто 22 дек 2009 10:56

Значи за мен не е редно да има такова решение на проблема, да си го изключват от контакта колкото пъти искат в сервиза и да ми го върнат работещ нормално.
Аз не съм техник и не съм си купил ТВ да седи през 2-3ч. изключен. Както и да е, ТВ-то си седи в нас и работи още, но имам едно наум, че повече нищо няма да си купя от Технополис, защото сервизите с които работят не са читави.

Потребителски аватар
The ReD One
Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
Двигател:

Мнениеот The ReD One » Вто 22 дек 2009 11:08

Колега,
аз бих избрал Техномаркет, поради простата причина че предлагат Удължена гаранция от 3 или 5 години срещу заплащане разбира се. До колкото си спомням удължена гаранцията за 5 години за телевизор до 1500 лева беше от сортана на 120 лв., което според мен е добра оферта. Другото което е, че при телевизори от 37" на- горе и големи електроуреди /перални, хладилници/ от сервиза идват да диагностицират проблема вкъщи и ако е нужно си го возят сами до сервиза и после обратно вкъщи - което също не е за пренебрегване!
Поздрави

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 22 дек 2009 12:00

Технополис... :да:

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Вто 22 дек 2009 12:25

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Вто 22 дек 2009 13:46

filipov написа:http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=18650 - 1530 лв. :wink:

Не благодаря, предпочитам да видя тв-то, да огледам и чак тогава да го платя.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”