От къде хубави и евтини подгревни свещи?
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От къде хубави и евтини подгревни свещи?
момчета пожелавам ви успех с евтините свещи
един познат си взе за ТДИ някви по 10лв парчето и след 2 дни си взе ОЩЕ 4 на Бош по 26лв
Както са казали англичаните: "не съм толкова богат, че да си купя евтино". Аз забих Бош и свалих Беру от колата. Дали Беру са били за вграждане някой знае ли? Колата ми е в аватара и гаража (ТДИ 110 ASV мотор)...Бош за ТДИ е най-добре. То е ясно 
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
само да ви попитам един скромен вопрос моя голф ТДИ 110 коня AHF колко свещи има като брой? да зная колко пари да отделям за тях?
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Седем (7). 4 свещи са тези които горят - на подгрева на цилндрите. И още 3 които са за подгрев на антифриза. По непотвърдена информация те не горят. Ако нямаш системата за подгрев на антифриза са 4. По една на цилиндър
.
.Re: От къде хубави и евтини подгревни свещи?
Та колеги последно Искра - та по колко вървят бройката ? 
-
mili 75
- Автомобил:
- Двигател:
Колега виж в Евро 07 имаха шампион двойна намотка,за около 18 лева,втора зима съм вече с тях и съм доволен.За да видиш колко е точната цена пишеш евро 07 в гугъла намираш техния електронен каталог и разглаждаш продуктите.
-
mili 75
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не знам какъв ти е мотора, но сега проверих и за АФН като моя са CHAMPION двойна намотка кат № CH 271 - 16,59 лева бройката.
-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги не купувайта -Денсо- от Косер,по 20 лв ги дават ,но са страшни ментета,не можах и месец да изкарам с тях и 3 изгоряха.За рекламация и дума не може да става,така че горите от всякъде.
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди 4 години си взех 4бр. БЕРУ от ауто+ по 25лв.,и нямах никакви проблеми докато тая сутрин колата запали трудно,поръчах си същите защото мисля че за тия години те дадоха всичко от себе си
.
.- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Аз съм с оригиналните свещи BERU и досега несъм ги сменял никога,само едната при опит да я извадя с китайско ключе остана в ключа и неможах да я извадя и се наложи да я убия от бой да излезе и я деформирах,но като я пробвах пак си работеше дори и след това което и причиних
,купих си пак BERU и наистина е по 25лв. бройката 
,купих си пак BERU и наистина е по 25лв. бройката - yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Dorian написа:Аз съм с оригиналните свещи BERU и досега несъм ги сменял никога,само едната при опит да я извадя с китайско ключе остана в ключа и неможах да я извадя и се наложи да я убия от бой да излезе и я деформирах,но като я пробвах пак си работеше дори и след това което и причиних,купих си пак BERU и наистина е по 25лв. бройката
всички 7 ли смени?
-
nikola nikolov
- Автомобил:
- Двигател:
евтини са само тези искра, но такива не си взимай ментак са. аз работя в магазин за авто части и продавам bosch na 27лв. има NJK японски са също добри 27лв ,ако дойдеш до хасково ще ти ги дам на 22лв 
-
Jijo_M
- Автомобил:
- Двигател:
Преди три години си купих 4бр Искра, че три от свещите на колата като я купих бяха изгорели и до сега си работят перфектно, сутринта ги проверих информативно.На единичката съм с такива от 7 години още си работят а тя не като ТДИ иска си яко греене иначе няма палене.Слагал съм на още две коли Искра и те са си здрави.
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Колеги, моля някой да сподели мнение за свещи NGK - добри ли са и евентуално ориентировъчни цени?
Аз си взех на BRISK - чешки по 13лв. парчето. Разбрах има доволни доста от продуктите им. Надявам се да служат вярно поне 3 сезона 
Върни се в “Дизелови агрегати”