Кру6ките на номера от зад :)
Кру6ките на номера от зад :)
От къде се сменят ... пласмасата на вратата на багагника ли се маха ??? 

Re: Кру6ките на номера от зад :)
Не, над номера има прозрачни пластмаси които са пред крушките, те се отвиват и се сменят крушките (Много смотано го обясних дано си ме разбрал)pavel_bg написа:пласмасата на вратата на багагника ли се маха ???
DragoCL написа:мда интересен въпрос и аз това се питам
дали може да се сложат диоди?
Май може да се сложат от сините диоди за габаритите но не съм много сигурен защото мойте болчета не мога да ги отвия от ръждата и си карам с изгоряла крушка
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
Докато осъзная какво е "круБка" доста време мина
Та ако си с 3-ка е голяма мизерия.
По принцип се свалят само пластмасата на всяка (хванати са с по два болта). Но понеже обикновено фасонките са ръждясали заради лошото уплътнение и е супер теснотия, може са свалиш и ръкохватката на багажника (забележи, ръкохватката не целия мехънизъм
) елементарно е.
Тая операция е полезна, щото там обикновено има доста ръждица и е хубаво да се "облужи".
Внимавай с уплътненията им след това като ги монтираш, да не влиза вода.

Та ако си с 3-ка е голяма мизерия.
По принцип се свалят само пластмасата на всяка (хванати са с по два болта). Но понеже обикновено фасонките са ръждясали заради лошото уплътнение и е супер теснотия, може са свалиш и ръкохватката на багажника (забележи, ръкохватката не целия мехънизъм

Тая операция е полезна, щото там обикновено има доста ръждица и е хубаво да се "облужи".
Внимавай с уплътненията им след това като ги монтираш, да не влиза вода.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Питайте мен!
Аз вече съм сложил диоди там отдавна
Отвън се мага само пластмасата, която е над номера (тя е хванта с 4 болта), след това тия пластмасовите се отвъртам (с по два винта са) и се разкачат от буксите
После идва ред на въображението хихи..аз съм сложил на мястото на крушките по два сини диода.

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Аз там съм си сложил просто светодиодни габаритни крушки.Махаш старите и слагаш тия без да кълцаш,да режеш и да запояваш
Единствения проблем е че номера остава слабо осветен, а на асфалта се получава едно голямо синьо петно.Някой ден куките ще ме сефтосат, че не ми се вижда добре номера.Лично аз не го виждам като съм на повече от 15-20м
:

-
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Аз там съм си сложил просто светодиодни габаритни крушки.Махаш старите и слагаш тия без да кълцаш,да режеш и да запоявашЕдинствения проблем е че номера остава слабо осветен, а на асфалта се получава едно голямо синьо петно.Някой ден куките ще ме сефтосат, че не ми се вижда добре номера.Лично аз не го виждам като съм на повече от 15-20м
:
Еми затова малко кълцаш и поиш за да не става това петно на асфалта

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”