ALESYZ написа:И аз днес спрях да помагам на един, а той бил спрял да сере, баси ситуацията беше.....

Дано си имал хартийка, да му подадеш

ALESYZ написа:И аз днес спрях да помагам на един, а той бил спрял да сере, баси ситуацията беше.....
rampag3 написа:Преди време ми бе откраднат плеъра на паркинга на Бриколаж но... това е друга тема. Плеъра беше Pioneer... не помня каква марка.
digo_pl написа:Благодаря ти! Но все пак да не се обиждаме точно тукМожеш да ме нареждаш на ЛС колкото ти душа иска...
hooligans написа:малко ми е неприятен факта , че някакви чалми са взели процент от любимата марка , но
парЪтЪ прави борбЪтЪ , така че остава само да се молиме голф 8 да не е с камилски гърбици на тавана
santo_trafficante написа:даже съм я понаточил
Golf_Diesel_ написа:често се случва да забуксуваме някъде и да изредим всичките скорсоти до 5-та (това се нарича селско Дино)
forka22 написа:здр имам проглем при паленото сутрин,при пьрвото палене нешту затяга,мигат лампите на таблото и дори чисовника се занулява,ходих при доста маистори смених-стартер,втулки,акумолатор и проглема си остава,остана само маслота да сменя,карам я с 15/40 казаха ми да сложа 10/40 полу синтетика,колата е пасат седан 2000кб 115к 1993г сьс хидравлични повдигвачи,дали щтесе се оправи проглема от маслото
Tyan написа:Ежедневка ... -15 гр. навън .... ставам .... опитвам да запаля ..не желае ...а съм я оставил работеща ...какво безочие ...удрям я с крак, пробвам отново ..... така два пъти ..... замръзнал е бензина ...... ....изчиствам безупречно за двадесетина минути ..... паля ...загрява за десетина минути ...седяла е на място ...борда показва 99.9 ..... в сервизен режим ...1.3 литра на час .... тръгвам да заредя бензин да си имам, че стария ме съмнява .... Аз съм баба ти, не са ми големи очите, не съм вълк ...... 10 градско ... избягвам час пик и задръстени маршрути, 5.5 извън градско2.0 115 simos injection
suba написа:Проблемът обаче е ,че амумулаторат е нов (2м 65Ah),масло на 1000 км "Лъки и Моли" 15w40 MoS2
Junior написа:4 врати
ел. стъкла
хидравлика
централно заклучване
железни гуми 14 с зимни гумета на тях
тунинг стопове
лайсни (тесните)
салон (рекаро, плиткото)
тъмно син металик ...
Подробности утре зарантадаже и снимки ще има в неделя ...
инфо на 0878 689 116 Наско
Winner25 написа:Честита Кледа
ейййййй голям си гълаб цялата кола в стикери и не влиза във форума
toman44o написа:аз моя го глътнах без да искам,та на сутринта видях че са 50 стотинки
gogul написа:ISRalien-ае моля те не се бутай тук
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта