голям проблем с голф 4
Re: голям проблем с голф 4
нз какво ама факт беше че сондата имаше мърсотия по нея и малко лед и за тва неможеше да дарпа нафта и аз гледах като препариран ама факт брат4е ... :/
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Не вярвам това да е проблема,особено и топла кола да ти изгасне от замръзнала нафта е много трудно.
Излишното гориво е топло и се връща обратно в резервоара и стопля и останалото гориво
Излишното гориво е топло и се връща обратно в резервоара и стопля и останалото гориво
ем факт е че днеска цял ден се возя без ядове досега а днеска само тва сме направили нищо друго
- Dorian
А какво направи,само изчисти сондата или сменя и горивото 
махнах цялото гориво изчистихме сондата после пътищата с компресор духахме излезе мноого гняс и малко скреж след това нафтата я източих и после я прецедих на фунията имасхе маничко боклуци ддето цетката ги обра и ся няма ядове засега по касно схе се разходя да направя едно кръгче на студа да видим дали сичко е наред
- Dorian
Дано да си решил проблема след тези манипулации 
сичко е точно вече няма ядове сложете обаче нз как да истрия темата :/ така че бих помолил друг да го направи ако е удобно
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз лично гледам сега по студа да карам с 1/2 резервоар (доколкото финасите позволяват) за да не стане нафтата на желе.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Съвсем нормално е нафтата да замръзне (Е! Не, че е нормално, де- в България е нормално!
)
Включително и на загряла кола.
Миналата зима имаше тема за закъсал колега с бус на магистралата- замръзнал си беше в движение
Замръзва във филтъра и горивопроводите.
За да предодвратят подобно нещо старито шофьори сипват по около кило бензин на 100л нафта Някои- главно тираджии- и по повече
За колата няма да има проблеми- просто навремето излизаше доста скъпичко
)Включително и на загряла кола.
Миналата зима имаше тема за закъсал колега с бус на магистралата- замръзнал си беше в движение
Замръзва във филтъра и горивопроводите.
За да предодвратят подобно нещо старито шофьори сипват по около кило бензин на 100л нафта Някои- главно тираджии- и по повече
За колата няма да има проблеми- просто навремето излизаше доста скъпичко
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Бях гледал някъде из форумите бяха тествали няколко вида нафта,за да видят коя е най-добра!Най-добра нафта се оказа на бензиностанциите OMV!Така че зареждайте само от там!
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
pipkov написа:колеги оправихме колата майка има да еба на тия селяни от ОМВ замразнала ми беше почти цялата нафта в резервоара и по трабите само в филтара горе долу ставаше за нещо бахти копелетата с какви боклуци ни карат да купувамеизроди напрао...
недей да ги редиш хорицата от ОМВ, за всичко е виновна червената нафта с която караше
-
sandi_bravo
- Автомобил:
- Двигател:
хора и аз имах проблем угасваше ми колата и си мислех че е от нафтата направих тази процидура но не стана и разглобих сондата вътре имаше едно клапанче което запушваше една читириъгълна дупка на стената на сондата и всъщото време запушваше и самата сонда от където дърпа нафта махнах това клапанче и сега карам без него,и каква роля изпълнява това клапанче не знам много ядове ми създаде, 

каква роя е незнам знам че за да се запуши си изял дървото като мене .....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”