Въпрос за едно поло 6N2
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
Въпрос за едно поло 6N2
Харесах едно поло 6N2 1.9 SDI-2001г.Притеснява ме лепенката на километража,не ми изглежда фабрична.Разбирасе че ще го закача на Ваг-кома преди покупката.Бих искал да споделите къде да търся евентуални проблеми.
Търсачката дава много оскъдно инфо за този модел.Мерси предварително на отзовалите се.
- Ico_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за едно поло 6N2
Имам такова- бензиново, километража ми изглежда оригинален, а за дефекти най-много се пази от скоростната кутия!
- slance
- Двигател:
Става въпрос за лепенката при 140-160 км.Квадратна подобна на тиксо.Предполагам има лампа под нея.
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Човек бягай от тази кола-това са ефтини джамбазки номера.Сложили са лепенка да прикрият някоя лампа дето свети постоянно.Нали има хора във форума дето имат същото табло-нека те да кажат коя е лампата
.Но те съветвам да бягаш по най-бързият начин и да си търсиш друго дизелово поло-сди! Представи си ,че свети лампата за маслото или за температурата,или бог знае какво.Или ако си се решил да я купуваш поне я закарай на диагностика ,то компа ще си изпее всичко(освен ако не са пипали и него джамбазите
)
Значи след като свалиш снимката на момчето дето след теб я е постнало,и я увеличих със много зуум,ми се мярка лампата на еърбега.Значи колицата има удар и са се отваряли,сега не са ги дали на късо за да излъжат лампата,и са сложили лепенка.Но само предполагам,все пак много се размазва снимката. Нека другите кажат,но аз ти казвам бягай на далече (не прави моите грешки-хиледи левове назад заради лъжливи автоджамбази
)
.Но те съветвам да бягаш по най-бързият начин и да си търсиш друго дизелово поло-сди! Представи си ,че свети лампата за маслото или за температурата,или бог знае какво.Или ако си се решил да я купуваш поне я закарай на диагностика ,то компа ще си изпее всичко(освен ако не са пипали и него джамбазите
)Значи след като свалиш снимката на момчето дето след теб я е постнало,и я увеличих със много зуум,ми се мярка лампата на еърбега.Значи колицата има удар и са се отваряли,сега не са ги дали на късо за да излъжат лампата,и са сложили лепенка.Но само предполагам,все пак много се размазва снимката. Нека другите кажат,но аз ти казвам бягай на далече (не прави моите грешки-хиледи левове назад заради лъжливи автоджамбази
)- Ico_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Да приятелю,
това е лампичката на въздушните възглавници, но аз мисля, че е по-вероятно да е разкачан компа на възглавниците, и после трябва да се "бутне", и му е хрумнала гениалната идея за тиксото, защото, ако е блъскана и е оправяня са щели да "оправят' лампичката по-интелигентно, поне да я извадят. Играчи на дребно, карай на диагностика и на канал, и да са похвалиш!
това е лампичката на въздушните възглавници, но аз мисля, че е по-вероятно да е разкачан компа на възглавниците, и после трябва да се "бутне", и му е хрумнала гениалната идея за тиксото, защото, ако е блъскана и е оправяня са щели да "оправят' лампичката по-интелигентно, поне да я извадят. Играчи на дребно, карай на диагностика и на канал, и да са похвалиш!
- BEX---GLX
- Автомобил: Polo 6R
- Двигател: 1.4i
дам и аз това щях да кажа, на Еърбега е, демек, колата няма функциониращ такъв, или са отваряни и сменени без централата...
абе по-добре ходи надалеч, ааа и щом е отваряно да се залепи това, 100% е въртян километража - 100%..
на това поло, за да му се върнат километрите трябва да се свали таблото, а това, очевадно е сваляно и разглабяно
търси друго, колега, успех
абе по-добре ходи надалеч, ааа и щом е отваряно да се залепи това, 100% е въртян километража - 100%..
на това поло, за да му се върнат километрите трябва да се свали таблото, а това, очевадно е сваляно и разглабяно
търси друго, колега, успех
-
matros
- Автомобил:
- Двигател:
баси........Все бях виждал простотий,ама такова нещо не бях виждал.Колега бягай от тази кола,не се знае какви други работи ще излезнат....
- slance
- Двигател:
Мерси за отговорите.Явно не е моята кола.Продължавам с търсенето на polo 6N2 1.9 SDI 

-
thunder4o
- Автомобил:
- Двигател:
Твърдо ли си ре6ил да е 1.9 SDI
за6то си мисли6 4е тва е най добрия мотор от фейслифта 
- slance
- Двигател:
Ако ми изпадне и 1,9 TDI не бих отказал,но все пак ще го кара жена.1,4 TDI го отхвърлям като вариант-три цилиндъра не ми вдъхват доверие 
- BEX---GLX
- Автомобил: Polo 6R
- Двигател: 1.4i
slance написа:Ако ми изпадне и 1,9 TDI не бих отказал,но все пак ще го кара жена.1,4 TDI го отхвърлям като вариант-три цилиндъра не ми вдъхват доверие
това как върви, колегаааа, не си харесва гумите при разход 5-6 градско...
бъркаш, хубав двигател е, считай, щом се произвежда и до ден днешен и то в ФВ и всички братчеди..
-
thunder4o
- Автомобил:
- Двигател:
Аз самия съм с такова Поло карал сам и останалите двигатели от са6тия модел и мога да ти гарантирам 4е доста по добре варви полото 1.4 тди
Все пак ти си си ре6ил дано си намери6 4итава кола
Успех.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
thunder4o написа:Аз самия съм с такова Поло карал сам и останалите двигатели от са6тия модел и мога да ти гарантирам 4е доста по добре варви полото 1.4 тдиВсе пак ти си си ре6ил дано си намери6 4итава кола
Успех.
Щото не си карал 1.6 GTI
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
За жена 1.9 SDI е перфектният избор.Аз самият карам 1.9 само че чист дизел.Не мога да се похваля че е много динамична колата,но като настъпищ си поема и съм вдигал 156 км в час и съм ги подържал. Проблемните части са -скоростна кутия
,маховик
,и нафтова помпа
.Но ако уцелиш поддържана кола ще е супер. И ако го кара жена ти-проверявай от време на време какво става под капака,че жените само палят и карат(и то без да подгряват ) и е..ват мамата на колата
.
,маховик
,и нафтова помпа
.Но ако уцелиш поддържана кола ще е супер. И ако го кара жена ти-проверявай от време на време какво става под капака,че жените само палят и карат(и то без да подгряват ) и е..ват мамата на колата
.-
thunder4o
- Автомобил:
- Двигател:
Относно 1.6 GTI
изоб6то не говорим тоя двигател не може да се сравнява с дизел4етата
Тука нестава въпрос за бензин а дизел
и нека да сравняваме дизеловите двигатели .. то ако става въпрос за максимална скорост..аз с моята 1.4 тди съм я настъпвал на магистралата до 190 ама кво от това
Просто исках да кажа 4е 1.9 sdi и 1.4 tdi нямат място за сравнение
Тука доста колеги имат такива Полота те да кажат
и все пак най-важното е да е здрава и 4итава колата
Успех:)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”