Консумативи за пасат б5 ?
Консумативи за пасат б5 ?
Колеги(бъдещи), ще си взимам пасат б5 1.9 тди 110к.с. седан.Имам 8 хилки.Искам да ви питам, колко пари ще ми стува смяната на консумативи, за да си направя горе-долу сметка до какви пари да търся кола.И за тези пари ще мога ли да намера читава кола с климатроник(и седан да е) ? 

- itcaka78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Консумативи за пасат б5 ?
Vanus написа:Колеги(бъдещи)ще си зимам пасат б5 1.9 тди 110к.с. седан.Имам 8 хилки.Искам да ви питам, колко пари ще ми стува смяната на консумативи, за да си направа горе дол до кви пари да търса кола.И за тези пари ще мога ли да намера читава кола с климатроник(и седан да е)
около 750 лева зависи какви ще му сложиш
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Ти ако си мислиш, че парите определят колко е читава колата, си в дълбока заблуда
Имам наблюдение точно над тая тема и мога да ти кажа как от Италия едно БМВ Е46 318I, което като го докараха беше пълна скръб и беше взето от чужбината за жълти стотинки, след едно почистване на салона, махане на метановата уредба и леко обновяване на интериора, както и "подмладяване" откъм километри и взе да прилича на здрава и читава кола, за която после мога да изкажа съболезнования на собственика
Пък и за капак се продаде на откровено висока цена
А един колега на майка ми се оттърва от една Голф 4-ка ако не се лъжа, която беше трошила скорости, турбина и какво ли още не, благодарение на нежно каране, но причината за продажбата беше тавана на колата, в който след една градушка отидоха няколко кила кит, една нова боя... Иии да му е честито на късметлията сдобил се с колата
А и колко хора не са запознати с различните табели, които се слагат на колите идващи от чужбина... А те могат да разкрият много 

А един колега на майка ми се оттърва от една Голф 4-ка ако не се лъжа, която беше трошила скорости, турбина и какво ли още не, благодарение на нежно каране, но причината за продажбата беше тавана на колата, в който след една градушка отидоха няколко кила кит, една нова боя... Иии да му е честито на късметлията сдобил се с колата

- gencho84
- Автомобил:
- Двигател:
с повечко обикаляне и набито око ще намериш подходящата кола.консумативите са ти около 700 лв ,номер в кат с всички такси 280 лв.другото вече е относително, гуми дреболии акумулатори и т.н.Успех в тарсенето и вземи човек, които ги понаразбира нещата да не се ваикаш после.. Касмет и успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здр., колеги
Не знам само че под какво разбирате консумативи:масла, филтри, ролки, ремъци, водна помпа ли ?Защото за някои майстори и биелетките са консуматив.
)) Аз продавам части и има голямо значение марката, защото ако вземе някакви измислици може да дойде и 500 лв., ако са немски качествени може и 800, а да не говорим за оригинални, че там ще има главоболие.
Повечето хора и не сменят ролки алтернатор, климатик. Свалят водната помпа, не слагат нов антифриз, което е пълна излагация.
За мен една кола трябва да се гледа и поддържа, и ще е вечна. 

Върни се в “Дизелови агрегати”