Неспиране на полицейски орган ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Неспиране на полицейски орган ?
Колеги някой досега да е имал акт за неспиране на полцейски орган,някой знае ли какви са санкциите и как стои работата с обжалването ,благодаря ви много !
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Неспиране на полицейски орган ?
Едно от нещата е лишаване, по памет май до 6 месеца.
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
ужас,дано утре се получи нещо с тези възражение,че без кола не знам как ще я бъде.........................
-
Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 11:30, променено общо 1 път.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи каква е причината поради която не си спрял.Ако си бил в нарушение и не си спрял тежко ти.Ако не са били на осветено място или са се скътали можеш да не спреш,но на първата караулка или патрул трябва да се обадиш.Преди няколко години имах такъв случай на магистралата.Бяха се залостили преди моста на Вакарел посока София,опитаха се да ме спрът,но аз не спрях.На църна маца спрях и обясних на полицая,че негови колеги са ми махали да спра и понеже не са на осветено място аз не съм спрял.Обади се по станцията говори нещо с тях и ме пусна.
Чл. 175. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв. водач, който:
...
3. откаже да предаде документите си на органите за контрол или по какъвто и да е начин осуети извършването на проверка от органите за контрол;
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
A имаш ли съставен акт.Случвало ми се е да не спирам и да се чудя какво следва,но до сега не съм потърсен.Смисъл може да ти се размине,недей да влизаш във филми.
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Тъпа работа като цяло бях на тренировка и бързах да се прибера да ям ,пред мен имаше кола бях на метър зад колата и полицая скокна от патрулката (те винаги така спират май) и си провря ръката между двете коли.А да не говорим,че и пътя е лед... 300 метра по надолу ми светна жълтото нито съм бягал нито нищо спрях на светофара и те дойдоха и там ми съставиха акт за това,че не съм спрял на обозначен орган от мвр,просто съм без думи...
Последна промяна от Тони1 на Пет 25 дек 2009 10:55, променено общо 1 път.
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не разбрах защо си без думи?.За това ли, че пътя е бил лед, а ти си бил на метър от предната кола, за това ли, че си спрял на светофар след 300 метра и това не е бяство или, че бързането да ядеш е основателна причина да не спираш на подаден сигнал?????
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е дай да се пребие, за да спре на полицаите....то трябва да се спира ..... ама те понякога прекаляват със засадите си ....
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
брат ми не спря преди няколко месеца на полицай и те тръгнали след него сабрали се 6 патрулки след около час преследване и тои спрял доброволно преди месец му излезе акта 400 лв.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само тва ли?
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
golf2_forever написа:брат ми не спря преди няколко месеца на полицай и те тръгнали след него сабрали се 6 патрулки след около час преследване и тои спрял доброволно преди месец му излезе акта 400 лв.
ммм малко му е...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
skotis написа:golf2_forever написа:брат ми не спря преди няколко месеца на полицай и те тръгнали след него сабрали се 6 патрулки след около час преследване и тои спрял доброволно преди месец му излезе акта 400 лв.
ммм малко му е...
Прочете ми мислите.
За кво се правите на "бързи и яростни"??? Криете 3 курви, 4 калашника и 5 кила бело в багажника ли, кво?
За пример - днес ме спряха кат, верно, трудно спрях на непочистен път. ГО ми е изтекла преди 2 дни, утре ще си я направя, защото исках във Видин, по мои причини. Все едно, знам, че ми е изтекла и си спрях. Късмет, че не погледна талона

Знам си, че съм в нарушение и съм готов да си понеса последствията.
Или щото съм над закона и да се провикна през джама "Да ми бехте почистили пътя и да не се криете щях да спра" и да натисна невероятните 75 коня под капака?
Прекалявате...
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Прочете ми мислите.
За кво се правите на "бързи и яростни"??? Криете 3 курви, 4 калашника и 5 кила бело в багажника ли, кво?

Интересното е, че после разправяме как е в белите държави, ама забравяме как ако не спреш на полицай в белите държави 400лв глоба ще ти се видят като погалване с перо.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”