Благодарност за полицая!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Благодарност за полицая!
За да не отварям нова тема, ще използвам тази на колегата, за да кажа, че се гордея, че съм служител в системата на МВР и едно голямо БРАВО на колегите работещи по случая.Повод за това са операции Наглите и Наглите 2.Искам да чуя сега мнението за куките, на онези, който заради гладните катаджии, псуваха всички полицаи, но преди да се изкажат, да си представят, че следващият отвлечен можеше да бъде баща им, техен приятел или те самите.
Абе да са живи здрави и те,както и всички ние.За да можем сами да си помагаме,защото живеем в държава в която ако не си помогнеш сам и оня отгоре не може.
Идват светли празници,а пред тях всички сме равни,нека тая седмица бъдем малко по-добри от обикновено и спрем конфликтите във форума за малко.
Идват светли празници,а пред тях всички сме равни,нека тая седмица бъдем малко по-добри от обикновено и спрем конфликтите във форума за малко.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не се възгордявайте прекалено
Поне вие вътре в системата би трябвало да знаете ,че тая акция си е чисто помпане на мускули пред камерите.
Задържани бяха общо 25 души, от които петима останаха в ареста.????
Нали не мислиш сериозно че един лозенски кокошкар е човекът който маса време разиграва цялата полиция и една камара баровци като мечка на синджир?

Нали не мислиш сериозно че един лозенски кокошкар е човекът който маса време разиграва цялата полиция и една камара баровци като мечка на синджир?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Подкрепям, да видим докъде ще стигне и това "дело" (не случайно в кавички), а и колко време ще се влачи...icoico написа:Не се възгордявайте прекаленоПоне вие вътре в системата би трябвало да знаете ,че тая акция си е чисто помпане на мускули пред камерите.
Времето ще покаже.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
cheren_golf написа:За да не отварям нова тема, ще използвам тази на колегата, за да кажа, че се гордея, че съм служител в системата на МВР и едно голямо БРАВО на колегите работещи по случая.Повод за това са операции Наглите и Наглите 2.Искам да чуя сега мнението за куките, на онези, който заради гладните катаджии, псуваха всички полицаи, но преди да се изкажат, да си представят, че следващият отвлечен можеше да бъде баща им, техен приятел или те самите.
едва ли следващия отвлечен щеше да е изобщо някой от форума. Има някаква доловима прилика между всички отвлечени досега: всички те притежават по няколко S-класи, X6-ци и най малкото еднa M6-ца.
Някой от форума да се похвали с такова движимо имущество.
п.п. А състоянието на системата МВР както и в съдебната система е повече от критично

- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не се възгордявам, но не мога да не призная, че найстина като полицай се чувствам удовлетворен и стимулиран за работа след такива акции.А колко време ще се влачи "делото" зависи само от господата магистрати и господата законотворци.Дай боже всичко да приключи бързо и обективно.
Р.Р.А за разиграването, нали пет човека остават в ареста, а не един лозенски кокошкар.Да видим и от втората пратка колко ще останат.
Р.Р.А за разиграването, нали пет човека остават в ареста, а не един лозенски кокошкар.Да видим и от втората пратка колко ще останат.
- Formel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля,че не са 5 в ареста а са някъде около 10 може и да бъркам. 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Да и аз се гордея
в България за 1 година хванаха 25 човека отговорни за много отвличания....
и псувам мръсните сърби ,които за 24 часа хванаха 500 наркопласьори... http://www.setimes.com/cocoon/setimes/x ... feature-01
кво си мислят тия , подбиват ни самочувствието , баси хората
черен голф , дано някой светъл ден почне и Българската полиция да работи , а не само да се прави на работеща
но така е , 5 години бездействие , хванати 5 човека и айде , вече сме горди от полицията

в България за 1 година хванаха 25 човека отговорни за много отвличания....
и псувам мръсните сърби ,които за 24 часа хванаха 500 наркопласьори... http://www.setimes.com/cocoon/setimes/x ... feature-01
кво си мислят тия , подбиват ни самочувствието , баси хората

черен голф , дано някой светъл ден почне и Българската полиция да работи , а не само да се прави на работеща
но така е , 5 години бездействие , хванати 5 човека и айде , вече сме горди от полицията

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Айде само моля ви не обвинявайте полицаите за съдебните дела
Поне те в повечето случаи си вършат работата, за което можем само да им благодарим, че го правят за тия смешни пари!

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
ISRalien написа:Айде само моля ви не обвинявайте полицаите за съдебните дела![]()
![]()
Нали се сещаш,че има един момент със събиране на доказателства,където не "играе" съдебната система.Там чичко ти шкембе(полицай) може да манипулира доста ситуацията.
- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
guard написа:hooligans написа:за нормалните страни е "нищо особено" - там не гледат как да те изклатят ами как да ти помогнат...
да така е , за тука е нещо граничещо със сънищата...
е факт е , човека показа че заслужава да носи униформата, че заслужава да се нарече полицай ...
![]()
![]()
Това е защото живеят Българите в такава просташка среда.
И аз бях простак докато бях в БГ, пцуваха ме докато карах, аз пцувах, няма какво да ви обяснявам Българската действителност, вие я знаете по-добре от мен.
Попаднах на друго място - на място примерно когато на паркинг с лек наклон пред заведение, съм забравил да оставя колата на скорост, и да дръпна ръчната......
Колата леко тръгнала, но се появил добродушни 2ма човека и ми сложили подпори под гумите, добутали колата до паркомястото, оставили бележка на прозореца, че колата тръгнала и са я подпряли с подпори под гумите, накрая с Поздрави, Майк......
И аз помагам на всеки познат и непознат, но просто живея в различна страна,
в България нито на мен ми е помагал непознат на пътя нито аз съм помагал, само са ме пцували а и аз съм го правил, за това се чувствам и аз виновен, че не струвам за България, и реших България да остане с един простак помалко.
Знам че темата е стара, но да кажа че колегата е Абслютно прав!! Това го казвам защото и аз съм живял в чужбина, и по точно Чикаго... Значи там израстнах общо взето, бях на 6 години сега съм на 19 и се върнах преди горе доло година, та от както си дойдох тук станах като келеш по улиците, псуват ме попътия и аз ги псувам, правят ми мръсно(обират ми колата) и я дерат, полицаите ме спират и се заяждат искайки директно подкуп от 80лв нагоре

ПС. За колегите който го нахраниха: вие не сте хората които да го судят и обиждат къде да живее! Всеки си има глава на раменете и си решава какво да прави, за това ако имате такива тъпи коментари и към мен...- спестете ги!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само да те питам като си израснал в Чикаго снимката на ей тоя човечец говори ли ти нещо
Преди не толкова много време когато той е колел и бесел из родния ти град хората от твоя сорт вероятно са ревали в тогавашния вариант на форума
ква е шибана и мизерна дЪржава(пише се с Ъ)Америка и кви са шибани полицаите дето го пазят тоя...питам се къде ли са се махнали?
Преди не толкова много време когато той е колел и бесел из родния ти град хората от твоя сорт вероятно са ревали в тогавашния вариант на форума

Върни се в “ОФФ-Топик - други”