Аз като прочетох статията, после и темата, дръпнах филма - Любов и други катастрофи, но още не съм го гледал. Иначе ми хареса с Бракувани. И други филми съм гледал, ама сега не мога да се сетя...
Последно с нея гледах един филм с някакъв готвач на супи - Рамен гърл...
Последна промяна от KingoftheROAD на Сря 23 дек 2009 12:38, променено общо 1 път.
Точно бях гледал "Бракувани" с нея и Аштън Кътчър преди няколко дни и си викам леле тая е ебати парцала и на другия ден гледам RIP Това е резултата: Белото ги води към тъмната страна
eos написа: ...Това е резултата: Белото ги води към тъмната страна ...
Преди време един австралиец, дето играеше в Като рицарите, преди няколко годинки - Ривър финикс ако не се лъжа, и още за които сега не мога да се сетя. Навярно е модерна болест, от скука ли от що ли, или нямат достатъчно работа, или имат работа в несвяст, кой знае !?!?! Нещо избиват нанякъде, но май не накъдето требе...
hooligans написа:Смятай колко бело е прахосмучила , за да умре от инфаркт на 30 години
Мъжът на една моя приятелка почина на 29 години от инфаркт на купона за рождения си ден.... в тях, миналия месец. Докато дошла линейката, за жалост вече било късно..... не е взимал никога подобни неща