Помощ крадци

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 17 апр 2006 15:01

bluefen написа:а иначе докато неизлезе закон като в щатите като е в твоя собственост да имаш право да си го стрелнеш няма да се оправиме

Е те тогава ще стане Кербала. Цяла нощ ще се чуват залпове.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 17 апр 2006 15:08

bluefen написа:..а иначе докато неизлезе закон като в щатите като е в твоя собственост да имаш право да си го стрелнеш няма да се оправиме

не е решение това - ще се стрялме като в дивия зашад ли ?
Даже трябва да се забрани абсолютно носенето на оръжие освен на военните и спец полицаи в акция - както е в Англия. Там бобитата ходят само с палки и радиостанции и ако стане напечено викат по радиото баретите и те се оправят.
А тук всеки келеш препасъл пищов се прави на мъж и го вади и гърми за щяло и нещяло- това трябва жестоко да се преследва и наказва ама не...що трябва да е като в белите страни

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пон 17 апр 2006 19:09

Сега като спирам пред блока гледам събрали се 5-6 съседа ремонтират някъв стартер на едно пасаторче , та ги питах на тях нещо гепили ли са . :shock През 3-4 месеца по нещо :shock Един дядо с москве всеки път си сваля оная голямата батериика ,че 2 -пъти са му я гепили . На тоя с пасатчето малките лаисни ги няма едно касетофонче му зели . На готиното БМВ-це (такова 5-ца 90г -любимите ми) цялата предна броня :shock и ......................
Та въпроса ми е дали някои ден нещата ще се нормализират и дали това ще скоро , дали още много ще правим каско на 10 горишни и по стари коли , дали няма да гръмна някои .........

P.S. Дали има опашка пред КАТ наи накрая да си сменя номерчето , 3-та година ме псуват с тоя номер КН 93....

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пон 17 апр 2006 21:36

сякаш няма опашки аз всеки петък минавам към 7.20 през кат за път за училище и няма колони а преди имаше от средата на моста

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 17 апр 2006 22:01

One написа:
bluefen написа:..а иначе докато неизлезе закон като в щатите като е в твоя собственост да имаш право да си го стрелнеш няма да се оправиме

не е решение това - ще се стрялме като в дивия зашад ли ?
Даже трябва да се забрани абсолютно носенето на оръжие освен на военните и спец полицаи в акция - както е в Англия. Там бобитата ходят само с палки и радиостанции и ако стане напечено викат по радиото баретите и те се оправят.
А тук всеки келеш препасъл пищов се прави на мъж и го вади и гърми за щяло и нещяло- това трябва жестоко да се преследва и наказва ама не...що трябва да е като в белите страни

Твърдо подкрепям мнението ти !!!
А бандитите не е нужно да се стрелят и бой с пръчки върши работа!

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 18 апр 2006 10:34

Madj0 написа:P.S. Дали има опашка пред КАТ наи накрая да си сменя номерчето , 3-та година ме псуват с тоя номер КН 93....

Тая нощ минах към 4 часа от там и вече имаше 20-на коли. Даже някви се караха за нещо, а още не бяха се събрали много хора да чакат :-)

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 20 апр 2006 21:14

Какво да правя пак се върнаха . Току що пак алармата се включи и веднага спря излязах на терасата и се развиках зверски . Бяха двама като ме чуха избягаха ....... Слизам и гледам колата пак отключена , но алармата няма звук отрязали кабелите на сиренката заедно с нея от металната планка . И сега колата на паркинг 6 лв :shock на нощ .

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 20 апр 2006 21:18

Значи колата е застрахована в Булстард , но не е маркирана вече се чудя дали заради това се опитват да я откраднат или зарад това че е с регистрация КН :mad:

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Чет 20 апр 2006 21:39

Колега продавай колата!
Дай боже да не съм прав но един път като са я харесали няма да я забравят. Ходи при някой ел спец да ти сложе някое друго бутонче за прекъсване на запалването или друга възпираща мярка.
Според мен това са крадци нисък "клас" и сигурно я искат за части да я продават. Така че не ги интересува дали има каско или дали е маркирана.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 20 апр 2006 21:47

Как да я продам колата е невероятна човека дето я е карал в Германия е променил много работи , бас системи в двете врати , някво страно барче м/у двете седалки , волан за маса пари ...
Всичко по двигателя и ходовата част е в отлично състояние . :( :banghead:

Последна промяна от Madj0 на Чет 20 апр 2006 21:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 20 апр 2006 21:50

" Ходи при някой ел спец да ти сложе някое друго бутонче за прекъсване на запалването или друга възпираща мярка. "

Хм за това не се бях сетил още утре след като сменя сирената на алармата ще измисля каде да го сложа и какво да прекъсна

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Чет 20 апр 2006 21:52

Ами ако си от любителите на силната музика и са те чули как яко дрънка баса сам си отговаряш защо ти "идват на гости".
Пич много съжелявам за бедите ти. Пожелавам ти да те забравят!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”