Може да се наложи да ти сменят полицата и да ти анулират старата.Понеже на картончето ти(тва зеленото) се лепи един стикер с номер който има и втора част която се лепи на полицата(тази която отива при застрахователите).Отделно на самия стикер за прозореца има един номер,който отговаря с тези на картончето и на втората част на полицата.Няма да имаш никакви проблеми,не се вайкай.Направил си застраховка в мн добра компания.
Весели празници.

Сгрешен стикер "гаранционен фонд"?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сгрешен стикер "гаранционен фонд"?
Колега йоанчо недей да бъркаш човека.В момента държа точно полица на Дженерали и пише следното:
"Запознат съм и съм съгласен с условията за застраховката"
"Извесно ми е,че при промяна на декл.обстоятелства,данни съм длъжен незабавно да уведомя......за отразяване на промените"
Все пак човек го е писал и той може да сгреши.В горния десен ъгъл е номера в твоя град на застр.компания обади се и им обясни,но пак казвам няма да имаш проблеми с застраховката.
"Извесно ми е,че при промяна на декл.обстоятелства,данни съм длъжен незабавно да уведомя......за отразяване на промените"
Все пак човек го е писал и той може да сгреши.В горния десен ъгъл е номера в твоя град на застр.компания обади се и им обясни,но пак казвам няма да имаш проблеми с застраховката.
- gogul
- Автомобил:
- Двигател: 1989
- Контакти:
ISRalien-ае моля те не се бутай тук
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
xalerrelax написа:Колега йоанчо недей да бъркаш човека.В момента държа точно полица на Дженерали и пише следното:
Все пак човек го е писал и той може да сгреши. В горния десен ъгъл е номера в твоя град на застр.компания обади се и им обясни,но пак казвам няма да имаш проблеми с застраховката.
Колега, този текст е за съвсем други цели.
Ти държиш полица в момента, а аз съм държал хиляди в рамките на няколко години.
Човек го е писал и си носи отговорноста.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
ISRalien написа:Баси, къв е зора да пускате теми, преди да отидете до там, където трябва?
Хем знаете кво трябва да направите, ама е така, да се похвалите ли?
След като си си платил и на полицата пише правилната дата, не виждам какъв проблем могат да ти направят?
Най-много да ти вземат 20 стотинки за нов стикер, въпреки, че грешката не е твоя. После се оплачи тук и за 20-те стотинки...
До колкото знам, това е форум за взаимопомощ, на 25-ти едва ли има къде да отиде да попита, проблем могат да му направят да, незнам до колко ти е ясно, но има хора, които само си търсят за какво да се заядът!!
Сега по темата, отиди да ти сменят стикерчето и да си изряден, да неможе някой полицай да се заяжда с теб. Успех

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
yoan4o написа:xalerrelax написа:Колега йоанчо недей да бъркаш човека.В момента държа точно полица на Дженерали и пише следното:
Все пак човек го е писал и той може да сгреши. В горния десен ъгъл е номера в твоя град на застр.компания обади се и им обясни,но пак казвам няма да имаш проблеми с застраховката.
Колега, този текст е за съвсем други цели.
Ти държиш полица в момента, а аз съм държал хиляди в рамките на няколко години.
Човек го е писал и си носи отговорноста.
Напротив за да е мирен човека трябва да се корегират нещата и да няма несъответствия.
- gogul
- Автомобил:
- Двигател: 1989
- Контакти:
Много благодаря на всички които се опитаха да помогнат със съвет,на този който посочих по-горе ...... ае да живее!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”