прекьсване при завой

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
freshenero
Автомобил: Sharan
Двигател: ADY 2000

прекьсване при завой

Мнениеот freshenero » Чет 24 дек 2009 16:22

Става вьпрос за Г 3 1.4 АБД ,преди време имах такьв проблем и я водих на ,,доктор",които я оправи,и от извесно време взе че пак ми прави номера на завой,като на свьршване на бензин.Колата няма газова.Та когато я прави майстора преди,нещо смотоляви в техен стил,без да се обиждат свестните,ама некой бил пипал нещо по бензиновата помпа пьк не било сложено как трябва- дай ми парите пьк....си троши главата.Верно карах много време и нямаше ядове,но уви пак започнах да го забелязвам.Та вьпроса ми е имал ли е някой подобен проблем и как го е решил?

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Re: прекьсване при завой

Мнениеот vaso18 » Чет 24 дек 2009 17:14

Потребителски аватар
freshenero

Мнениеот freshenero » Пет 25 дек 2009 16:20

Няма логика

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Пет 25 дек 2009 17:04

еми незнам колега видях просто че колегите са имали проблем и ти дадох линк,съжелявам

Потребителски аватар
iv4o9999
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iv4o9999 » Пет 25 дек 2009 23:37

А така добре дошъл в отбора на сменените бензинови помпи. Аз пуснах същата тем апреди месец и нещо историята е че ми се скапа бенз помпа и я смених с такава от еврото и сега като ми падне бензина под първта черта преди червеното и направя рязък десен завой колата гасне за няколко секунди и после си продължава. Аз си го обяснявам от това че при завоя бензина се изтласква наляво а помпата е от дясно , можебо новата помпа е малко по къса от оригиналната или самата и геометрия е разливно незнам. гледах я сложена е добре, карал съм я почти до доло до последната червена черта и колата ртаботи не гасне но при рязък десен завой си прави проблем. За това я карамс повече гориво , което е и по-полезно за помпата защото се охлажда по-добре а и нямам проблеми, звучи странно но е факт ако някои има друго решение да го казва.

PitkataJoe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PitkataJoe » Съб 26 дек 2009 8:07

Винаги ли го прави или има връзка с количеството на горивото? Има ли значение посоката на завоя. По принцип помпата взема отдолу на резервоара, та мисля, че не би трябвало да има връзка с горивото при правилно поставена помпа. Но например при водичка в резервоара би могло.Но кажи детайли още ако се сещаш, пък да мислим...

Потребителски аватар
freshenero

Мнениеот freshenero » Вто 29 дек 2009 16:24

A скоро ми направи сьщата работа и на легнал полицай.Няма логика като е моалко бензина и т.н.гориво се подава много повече от необходимото,което после се врьща,не че разбирам толкова,ама така ми обясниха.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”