Въпрос за носач
Въпрос за носач
Здарвейте,колеги!Ползвах търсачката но не открих нищтичко за моя дразнещ проблем.И молбата ми е ако някой е имал същия проблем да сподели.Проблема е следния имам едно чукане в левия носач,смених тампоните и така няколко месеца и започна пак едно чукане като метал в метал като минавам през неравни участаци.Когато сменях единия тампон болта му беше се заварил направо за фтулката едвам го извадих болта беше плътен във фтулката и понеже беше много ръждиф го смених но новият има луфт във фтулката.Четох за някакви ламаринки които се слагали.Да не би да сам ги пропуснал нещо да ги е нямало към новите фтулки.А пък не видях да има на старите.Ако има някои и снимки на тези тампони ще сам му благодарен.Благодаря предварително!
-
plamkata86
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за носач
А колата е.Виж а не си обаркал посоките.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Втулката е в комплект с тампона, а както колегата спомена има значение посоката на тампона. Предполагам става въпрос за Голф 3, но и при 2ки и Пасати окачването е почти същото 
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
на тампона има стрелки с посока за монтаж!!
Извинете!!!Колата е Голф3 1.9д-Самия тампон има метална фтулка която е излята с гумата отделно ли трябва да има друга фтулка която се слага в тази на тампона.
-
valeri_m
- Автомобил:
- Двигател:
googo написа:Извинете!!!Колата е Голф3 1.9д-Самия тампон има метална фтулка която е излята с гумата отделно ли трябва да има друга фтулка която се слага в тази на тампона.
При мен са два модела(голф-2) от тези втулки по тънки и по дебели. може и от това да трка така. Може и от стабилизиращата щанга провери още веднъж
-
plamkata86
- Автомобил:
- Двигател:
Много е възможно менте тампон.
- Пайо01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Или неправилен монтаж 
Благодаря на всички за съветите,но вече проблемът е решен-не е от торсионата щанга защото аз нямам такава,не е и от сгрешена посока на тампона а от тампон(МЕНТЕ).Днес използвах хубавото време и изкарах носача и какво да видя сменения само преди няколко месеца кръгъл тампон се закъсал от едната страна и ударите понася само единия които е здав но все пак не удържа носача и той се удря във ухото на магарето.Писна ми от некачествени части!!!!Едно че си даваме парите ами и влагаме двоино и труд за подмяната.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”