Slayera написа:Spunky написа:Теб те отнасям и аз
възможно е![]()
Защо не се пробвате след една седмица пред НИМ и аз мога да се наредя до вас да видим кой кого
20vTurbo написа:niikoo_1 написа: *** но се дразня на поведени тип кон с капаци и някой прочел нещо без да се задълбочи и пише ли пише
Това за мен ли се отнасяБраво, браво ... ти да не ме бъркаш с някой тйинеиджър който само поства по бордовете, врели некипели без да разбира нищо от това което пише? Недей така ...
Я кажи как тази "икономична но по-бавна" кола се квалифицира първа за старта и в процеса счупи рекорда на пистата с цели две секунди.
niikoo_1 написа:20vTurbo написа:niikoo_1 написа: *** но се дразня на поведени тип кон с капаци и някой прочел нещо без да се задълбочи и пише ли пише
Това за мен ли се отнасяБраво, браво ... ти да не ме бъркаш с някой тйинеиджър който само поства по бордовете, врели некипели без да разбира нищо от това което пише? Недей така ...
Я кажи как тази "икономична но по-бавна" кола се квалифицира първа за старта и в процеса счупи рекорда на пистата с цели две секунди.
Уважам и труда на Ауди и дизелите на ВАГ, но се дразня, от това, че толкова ги превъзнасят феновете на дизела.
И се извинявам някой, ако се обидил
![]()
Ще продължа да пиша в другате тема
mod edit: wili98
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта