Дано можеш да го докажеш, защото лесно се хвърлят публични обвинения, но трудно се искат публични извинения... не знам защо...

kocho_pushacha написа:Здр колеги
Дайте съвет и отзиви къде да си чипосам колата при Brezel или kombito-tdi![]()
Колата ми е Г3 АБФ
morfei1 написа:@Dead man, ааа пийвам си, рядко ама качествено![]()
Имаш предвид, че в началото е правил по-качествени чипове, а сега те не са толкова качествени?
kocho_pushacha написа:Е да ама моята е 4 бона и за около 100-тина лъвчета да, но за 400
Luciano написа:rosen79 написа:Brezel
Dead man написа:kocho_pushacha написа:Е да ама моята е 4 бона и за около 100-тина лъвчета да, но за 400
Разбирам те и съм съгласен с теб !
Но ако имах кола за над 10000+ щях да си взема чип от реномирана фирма с най-дългата възможна гаранция...
така еAndonov написа:Dead man написа:kocho_pushacha написа:Е да ама моята е 4 бона и за около 100-тина лъвчета да, но за 400
Разбирам те и съм съгласен с теб !
Но ако имах кола за над 10000+ щях да си взема чип от реномирана фирма с най-дългата възможна гаранция...
Koлега, при дигитал съм карал едно време две чисто нови коли, който за времето бяха над 500000лв.
На връщане от София още ми почнаха проблеми. Ако искаш на лични мога да те светна.
Това че имат име не значи че една фирма е реномиранаи още повече като цените са им безбожно високи.
А за гаранция всеки дава, но предполагам си чел на кое се дава - на софтуера.
Дигитал дават 5г. Аз мога да ти дам доживотна гаранция на същото.
Дано съм бил разбран за написаното.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 87 госта