Бях се приготвил да идвам, но ме викнаха от работата и нямаше как, нали знаете тел.160 - 24часа в денонощието, а аз даже съм и в отпуск ама на ти малко екшън в мирно време
колеги мисля отново да поръчам стикери моля давайте си заявките за да мога в началото на новата година да ги поръчам стикерите са за външен монтаж размерите не ги знам в момента но вариантите са два голям за задния прозорец мисля че беше 60 сантиметра другия е малкия към 20 сантиметра
Здравейте колеги, има ли желаещи за клубния календар за 2010 http://vwclub.bg/~dobrinb/VWClub/Kalendar2010.pdf - който иска да пише на л.с. или да ми звънне на 0889722760 - Здравко Ангелов до 23.12.2009 за да ги поръчам на Радотом той някъде след тази дата ще идва на Троян и ще ги донесе. Цената на един брой е 3 лева.
Благодаря на колегата Здравко за календарите. Трябва да се похвалят и хората които са осигорили направати им . Много са готини календарите, много колеги които незнаеха като ги видяха ги харесаха и казаха че ще вършат прекрасна работа да няпомнят целогодишно общата ни идея . Весела коледа и щастливо посрещане на празниците на всички .
Мда Календара е перфектен ! Благодарности на Радотом,че ги донесе и на Здравко,че ги разпространи Поздрави момчета и весели празници! Специални поздрави и за Васи разбира се Той си знае Довечера Васи,довечера.......
хайде обличайте зимните якета слагайте ушанки и ръкавици и в неделя 16 00 на моста аз съм там както винаги всички са добре дошли вятър виелица сняг,на моста съм пак както винаги
Ето снимките от днес прегледайте внимателно снимките да не би някой да остане с впечатление че си снимам само моята кола и черния голф ов 2050 .. снимам ВСИЧКО