Табло за Пасат 1,9 TDI - 110к.с./1996г. и лампа за ербега.
- vessonik
- Автомобил: Golf Plus
- Двигател: 1.9 TDI 105 Hp BXE
Табло за Пасат 1,9 TDI - 110к.с./1996г. и лампа за ербега.
Моля за помощ!!!Не ми работи указателя за количеството гориво на таблото.Може ли да се купи и смени и къде? При запалване лампата на ербега светва, изгасва и светва постоянно. Къде може да се провери и отстрани повредата? 

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
По повод указателя за горивото - проблема може съвсем да не е в таблото а отзад в датчика или в кабела от отзад до отпред или в куплунга на таблото или в самия указател (отзад зад стрелката има електроника и създава много ядове).Имаш ли проблем и с температурата на охлаждащата течност или е само с горивото (платката им е една обща затова питам).
По повод лампата - незнам (не разбирам) ама рестартирал ли си комп-а данеби да е записал някоя грешка?
Успех!
По повод лампата - незнам (не разбирам) ама рестартирал ли си комп-а данеби да е записал някоя грешка?
Успех!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
vessonik написа:отиди в сервиз където имат VAG COM да видят какво показва и да изчистат грешките===А знаете ли такъв сервиз?
- Щом си от София този ти трябва
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022
- DJIGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Табло за Пасат 1,9 TDI - 110к.с./1996г. и лампа за ербега.
Колеги помагайте, на мен също ми светна лампата за аирбега.Както бях в движение, минах по една лека неравност(незнам има ли общо), лампата светна постоянно и не изгасва
Твоя проблем какъв беше
Колата е пасат б5 96г. 1.9тди 110кс