Акумулатор , бива ли го или е за отпадъци?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Акумулатор , бива ли го или е за отпадъци?
Втора година с Мон Бат.Никакви проблеми въпреки ,че динамото ми не зарежда много добре!!Рекорда е на служебният ми мотокар -10 година!!Пета година е при мен и до скоро сткера стоеше 99 год.При тези температури ако не го паля 3 дни няма проблем!Но вече дава признаци,че издава багажа.Марката не съм я чувал,тои вече няма по себе си надписи почти.
Преди имахме Лада Самара купихме я 99та година и до 2008 си варвеше с един и същ акумуатор Монбат прецака се и си викам тез са добри пак ще взема такъв купих слагам и с него 2 години и 3 месеца и до там сега мисля да заложа на Бош дето са капсоловани сичко маи е вапрос на късмет
-
PitkataJoe
- Автомобил:
- Двигател:
Преди да го сменяш го откачи за един ден и пак премери. Да няма някой консуматор да смуче и затова да пада.
- Mhz
- Автомобил: m440i
- Двигател:
Не няма утечка или има но норамална , около 100mA , от алармата и часовника на таблото
-
pepino2191
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с искра карах4г няма проблем .зависи от амперите голям мотор иска големи ампери
Карам със СТАРТ вече седма година, купен от предишния собственик. Дали новото производство са също толкова качествени, само бог знае.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
AC DELCO или Монбат според мене:banana ако искаш направи го на анкета направо да се разнищи този въпрос с акумолаторите 
Преди малко прочетох, че СТАРТ са купени от МОНБАТ. Това значи, че ако си купя акумулатор СТАРТ едва ли вече ще ме кара седем години. Сигурно ще се ориентирам към VARTA.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”