VW Golf MK6 1.4 80 коня леко ударен ,мнения моля !

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vw_best1973
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Golf MK6 1.4 80 коня леко ударен ,мнения моля !

Мнениеот vw_best1973 » Съб 26 дек 2009 15:29

Равносметка:
Ами така излиза ,базов модел на Г6 най-слабия мотор 1.4 на 80 коня (мисля ,че е от старото поколение двигател) наи- ниска цена 10 000 паунда .Колата няма екстри ,4 врати.Това си е чиста Г5 само че с новото купе на Г6.Мисля, че мненията от форума ме насочват кьм по мощните двигатели и повече екстри.Само, че те са повече пари и не се вмествам в бюджет от 10 000 паунда .

Цел на Г6 няма да му се размине и ще го притежавам в близко време, пак на цена 10 000 паунда , НО с повече екстри и по мощен двигател , но след една година ,когато цената ще падне.Задьлжително ще е втора употреба , но на не повече от 15 хил мили и то от частно лице ,че тьрговците така или иначе тварят по малко. :да:

Така по веригата от Голфове това трябва да ми е поредният обичан и уважаван много от мен модел Голф.Сьжалявам само ,че не сьм притежавал петица ,тя се появи много бьрзо и залезе с появяването на шестицата. heavy metal zork

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 26 дек 2009 17:48

vw_best1973 написа:Равносметка:
Ами така излиза ,базов модел на Г6 най-слабия мотор 1.4 на 80 коня (мисля ,че е от старото поколение двигател) наи- ниска цена 10 000 паунда .Колата няма екстри ,4 врати.Това си е чиста Г5 само че с новото купе на Г6.Мисля, че мненията от форума ме насочват кьм по мощните двигатели и повече екстри.Само, че те са повече пари и не се вмествам в бюджет от 10 000 паунда .

Цел на Г6 няма да му се размине и ще го притежавам в близко време, пак на цена 10 000 паунда , НО с повече екстри и по мощен двигател , но след една година ,когато цената ще падне.Задьлжително ще е втора употреба , но на не повече от 15 хил мили и то от частно лице ,че тьрговците така или иначе тварят по малко. :да:

Така по веригата от Голфове това трябва да ми е поредният обичан и уважаван много от мен модел Голф.Сьжалявам само ,че не сьм притежавал петица ,тя се появи много бьрзо и залезе с появяването на шестицата. heavy metal zork

Колега с какъв мотор е голф 4ката който караш? Имай предвид че ако е 1,8 или някое ТДИ, от новия голф ще ти остане едно доста неприятно чувство. Динамиката е 50% от комфорта на колата! :beer

Потребителски аватар
mircho82
Автомобил: Golf IV TDI GTI
Двигател: ARL 2001

Мнениеот mircho82 » Съб 26 дек 2009 18:22

Аз неразбрах само ,с тая кола ше се прибираш ли колега за БГ или ще си я караш там? Аз също съм за по-скъпа петица вместо ниско оборудвана шестица. На базовите модели много бързо им падат цените.
Виж тука иначе 26 980лв
http://www.volkswagen.bg/modelle/golf_g ... Golf_26980

А и нали се чуваше, че след нова година ще спират регистрациите на колите с обратни кормилации.

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Съб 26 дек 2009 20:19

До скоро имах брошурка с цена на базов Голф 6 в България, 28 хил. лв струваше. Предполагам е с този двигател. Прецени дали излиза сметката.

Потребителски аватар
vw_best1973
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_best1973 » Съб 26 дек 2009 21:01

Ами сметката излиза такава ,че базовия Г6 в Англия в момента е 13500 паунда чисто нов, в Бьлгария е 27000 лева тоест сьщата работа.Аз сьм се ориентирал кьм втора употреба Г6 за 10 000 паунда ,но за тези пари получавам базов модел 1.4 80 коня
втора употреба.
Тоест бюджета ми е 10 000 паунда и така както излиза ,няма да мога да се надскоча сам и ще трябва да изчакам една годинка ,за да купя за сьщите пари Г6 но нека да e с повече кончета и повече екстри.Цените падат надявам се догодина да се зарадвам с един дизел или бензинов 1.6 или 1.4 с повече коня.

Весела коледа на всички собственици на VW и Audi,a за голфаджиите приятели знайте ,че голфа не е просто кола ами си има душа и сьрце и не сменяйте модела за нищо на света,е може но само с по-нов модел!!!!!!!! :applause:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”