Здравейте на Всички!
Весела коледа!
Искам да ви попитам дали някои знае за какво служи показаната на снимката в синьото каре Лампа(зелен диод), намирасе на таблото между ботоните за климатика и нагряването за задното стъкло? Когато пусна аварйните светлини започва да мига с тях.
Единсвения път до сега в който светна постояно след даване на контакт - се наложи да сменям запалителната бобина. След тази смяна не съм ходил на диагностика, колата запали с новата за сега 1-година няма проблем.
Благодаря ви предварително за мненията и коментарите!
Весело изкарване на празниците!
Въпрос за странна Лампа(зелен диод)?
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Re: Въпрос за странна Лампа(зелен диод)?
Ами колега на мен ми прилича на диотче за аларма провери дали някога не си имал, аз имам същото самоче червено имам и други неща останали от алармата и затова мисля че е от нея, но когато разглабях конзолата за парното забелязах че този диод е свързан към запалката, така при теб може да е вързан към авариините и затова да мига при пускането им. 

- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Колега "Escap3" колата когато я купих нямаше аларма.
Ако светеше само с аварйните бих се съгласил с теб, но както вече писах свети при някакъв проблем с двигателя. Виждал съм така и на други комбита(само че други изпълнения) и тяхните собственици незнаеха за какво е. А за връзването и е самостоятелно с отделни кабели. Предполагам че е свързана с компютера на колата, но несъм сигерен може и да се заблуждавам.
Ако светеше само с аварйните бих се съгласил с теб, но както вече писах свети при някакъв проблем с двигателя. Виждал съм така и на други комбита(само че други изпълнения) и тяхните собственици незнаеха за какво е. А за връзването и е самостоятелно с отделни кабели. Предполагам че е свързана с компютера на колата, но несъм сигерен може и да се заблуждавам.
-
ivan_shikerov
- Автомобил:
- Двигател:
колега а теглич имаш ли?ако имаш този диод трябва да ти е за ремаркето ад ти показва дали светят мигачите или нещо такова.дано да съм ти бил полезен
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
На тъста голфа има абсолютно същия светодиод на същото място.
Колата е Г3 комби с теглич, по спомен и там святкаше нещо с мигачите.
Колата е Г3 комби с теглич, по спомен и там святкаше нещо с мигачите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”