Четох за тези фарове и се опитах да си реша проблемите,но още съм до никъде. Фаровете са тези, http://guru1.snimka.bg/other/golf-3.435908.15790352 а колата Голф 3
1.Имам проблеми с регулирането, изчетох някои неща тук от форума, но така и не разбрах от къде става регулирането. Отвън имам 3 врътки, за въртене на ръка, две бели и една черна, белите не реагират, колкото и да ги въртя, а черната има две положения ляво и дясно където и да я врътна и нея, никаква промяна. Разбрах, че в Хеед91 в София правят реглаж на angel eyes. Аз съм от Ловеч знаете ли някъде по наблизко дали не правят реглаж, Плевен например.
2.Другият проблем е с изпотяването. В рефлектора на дългите има дупчица гумените оплътнения са добре сложени, но като пусна фаровете от топлината, отдавана от крушките и се изпотяват в долната част и като посветят известно време късите и дългите и влагата изчезва. Левия май се оправи, дали защото температурите станаха положителни незнам. Не съм пробвал варианта да сложа онези топчета които поглъщат влагата, но не ми се иска да ги отварям фаровете. Някой да има някакво друго решение или да изчакам още може да се оправят?
Проблеми с Depo Angel eyes?
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблеми с Depo Angel eyes?
Едната врътка( за нагоре-надолу) проработи и успях горе-долу да ги регулирам, но проблема с заптяването остана.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Отиди в сервиз да ти регулират фаровете!Във всеки един по-голям сервиз регулират фарове и го правят с машина,не на ръка!Ще останеш много доволен!И сигурно са ти се откачили врътките за регулиране!
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
И аз мисля да отида в сервиз ама четох тук в форума, че не навсякъде регулират angel eyes.Разбрах, че в София в Хеед91 регулират, но ми е много далече, дали няма нещо по-близко до Ловеч.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”