Вярно е че има различни скоростни кутии.На брат ми и съквартиранта ми са с означение CEY и CHA който нямат разлика в предавателните числа.
Аз съм с венто 1.9ТД със скоростна кутия ATH като скоростите са доста по-дълги което не е много удобно в града

WasteLand_TD написа:Колеги забелязал съм че пасатите имат къси скорости.Брат ми и съквартиранта ми имат пасати 1.9ТД 92-ра.И доста реват на 2-ра при 40км.Лошото е че нямат оборотомери да видим на колко оборота са.Един познат с пасат 2.0 115к.с. също казва че са му къси скоростите но не съм го питал при 120 на колко оборота е.
Вярно е че има различни скоростни кутии.На брат ми и съквартиранта ми са с означение CEY и CHA който нямат разлика в предавателните числа.
Аз съм с венто 1.9ТД със скоростна кутия ATH като скоростите са доста по-дълги което не е много удобно в градаПри 120 съм на 3000 оборота. Един познат с голф 2 ГТ с 1.8 мотор и ATH скоростна кутия също при 120 е с 3000rpm.Колега от форума с венто 1.8 мотор и ATH скорости също при 120 е с 3000rpm.Значи няма разлика дали е мотора е дизел или бензин.Споделете вие на колко оборота сте при 120.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта