заден мост за рали на голф 2 1.8 115 кончета
-
- Автомобил:
- Двигател:
заден мост за рали на голф 2 1.8 115 кончета
колеги подготвям си кола за рали крос всичко съм направил вече седалки колани роубари двигател всичко.само незнам какво да правя със задният мост колата стана доста лека отзад и взе да подскача задницата в завоите с хубави нови амортисиори съм отзад и отпред предницата стои добре но задницата е ... надявам се на помощ от ваша страна.самото купе е от 1.3 .
Последна промяна от COSWORTH_16V на Пет 25 дек 2009 22:55, променено общо 1 път.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: рали
А колата е каква? Повече инфо относно модел, двигател и окачване... И си оправи заглавието, така, че да подсказва по-конкретно за какво става дума в темата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re:заден мост за рали
извинявам се става дума за голф 2 1.8 115 кончета 90 година колата е с барабани отзад.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Re:заден мост за рали
COSWORTH_16V написа:извинявам се става дума за голф 2 1.8 115 кончета 90 година колата е с барабани отзад.
Колега, готвиш кола за спорт, а отзад си на барабани...странна комбинация за мен...

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: заден мост за рали на голф 2 1.8 115 кончета
Сложи си поне заден мост от КР, Г60 или някое ГТИ направо целия със дисковете, той има и стабилизираща щанга.
Имам такъв мост без дисковете ще ти го дам за 20лв.
Имам такъв мост без дисковете ще ти го дам за 20лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам мост от г60 дори утре ще го слагам но се чудя с пружините какво да правя
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
щом е за рали сложи му от голф рали 

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сваляш го отзаде да е зверси нисак, и му махни кантара на спирачките и ги варжи директно
моя голф некав малоумник даже не му е сложил чашките на пружините и карам само на пружини в купето кав е бил самисала незнам при положение че отзаде е регулируемо
и другото кеот е сложи си нещо по мнекот отзаде
че верно не се тарпо като е твардо отзаде моя другия ми 112 кониовия с некво твардо окачване и нормална височина не свалян като го подакарма ан елда рекорда ми е 12 крага на место без да губи тракеторията си като бмв и ми се зави свят и спрех че щех да умра аххаах
ето ти и 1 линкче
http://www.golflab.spb.ru/index.php?pid=20&lang=ru
доста полезен сайт
http://www.golflab.spb.ru/index.php?pid=33&lang=ru
ето ти тука специално за задния мост и според мене е по добре без това че голфовете както обичат да трагват сас задницата 1 вече си отиде заради това че му трагна задницата щото като немаше окачване от преде и като резнеш спирачките и то като клекне предницата задницата се дига регулатора спира течноста и реално спираш смао на предни спирачки заради което което и задницата трагва особено при тебе на рали кроса че ог усетиш а за по широк мост може да си туриш от 3ка 90 коня мисал че е с 5 см по широк аз такав ис лсожих и поне колата заприлича на нещо че с тая по тесна задница от рпедните гуми много грозно седи
от carfolioto може да видиш точно кой мост с кав размер беше
моя голф некав малоумник даже не му е сложил чашките на пружините и карам само на пружини в купето кав е бил самисала незнам при положение че отзаде е регулируемо

ето ти и 1 линкче

http://www.golflab.spb.ru/index.php?pid=20&lang=ru
доста полезен сайт

http://www.golflab.spb.ru/index.php?pid=33&lang=ru
ето ти тука специално за задния мост и според мене е по добре без това че голфовете както обичат да трагват сас задницата 1 вече си отиде заради това че му трагна задницата щото като немаше окачване от преде и като резнеш спирачките и то като клекне предницата задницата се дига регулатора спира течноста и реално спираш смао на предни спирачки заради което което и задницата трагва особено при тебе на рали кроса че ог усетиш а за по широк мост може да си туриш от 3ка 90 коня мисал че е с 5 см по широк аз такав ис лсожих и поне колата заприлича на нещо че с тая по тесна задница от рпедните гуми много грозно седи

от carfolioto може да видиш точно кой мост с кав размер беше

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
само да кажа че при агресивно каране с голф без кантар на спирачките и не много голям опит,е доста възможно да се по завъртиш доста много е кофти за каране без никакув регулиращ клапан на задните колелета тоест директно закачени 50-50 това от опит .като влезеш в завой с по голяма скорост и само да чукнеш леко спирачката и си с вратите напред
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ANDREYO написа:само да кажа че при агресивно каране с голф без кантар на спирачките и не много голям опит,е доста възможно да се по завъртиш доста много е кофти за каране без никакув регулиращ клапан на задните колелета тоест директно закачени 50-50 това от опит .като влезеш в завой с по голяма скорост и само да чукнеш леко спирачката и си с вратите напред
което е култово

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бе така е ама ако караш на рали и си за време не е много култово да паднеш заради влизане с вратите напред
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:ANDREYO написа:
което е култово

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе няма никви проблеми не трагва никаде колата по добре се даржи от колкото с кантар ако искате имам на 1ния ми голф сма го направил така да тестваме
при мене това се компенсира от това че сам с 3кови спирачки обаче не сма си закачил рачната и докато обере луфта сприа с предните а като резнеш си спира сичко

- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H
snickers_ написа:абе няма никви проблеми не трагва никаде колата по добре се даржи от колкото с кантар ако искате имам на 1ния ми голф сма го направил така да тествамепри мене това се компенсира от това че сам с 3кови спирачки обаче не сма си закачил рачната и докато обере луфта сприа с предните а като резнеш си спира сичко
Ти луд ли си бе??? Осъзнаваш ли, че може да убиеш някой с безумните си постове??

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:...
Смени дилъда колега

Силно се надявам никой да не се възползва от "безцените" ти съвети

РАСО