Мига лампата на свещите Поло 1.9 98г.
- doctora88
- Автомобил:
- Двигател:
Мига лампата на свещите Поло 1.9 98г.
Проблема е следния,днес отидох да ми замерят свещите майстора без да иска даде нещо на касо,излезнаха искри.оказа се че 2 свещи са изгорели.Смених ги,пали си нормално.варви нормално,но лампата продалжава да мига след запалване и след като двигателя достигне 60градуса се чува цак... и спира.Моля колеги помагайте.колата е поло 1.9 чист дизел 98г.
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мига лампата на свещите Поло 1.9 98г.
Иди пак при тоя " Майстор" - Забери Баща си,Чичо си и още хора,и му набий канчето
.После му остави колата и докато не я оправи (безплатно) да не ти я връща. Направи това което ти пиша,и ще си ми благодарен после 

- doctora88
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги след цяла нощ четене и мислене реших проблема.Сутринта следзнах да паля не успях и при 20-тия опит.С драт ми драпнахме колата запали.В последствие на което ми дойде идеята,че запалителната система има грешка някаде.Започнах с контролната лампа сички бушони,кабели,замасявания и впрочие,На акумолатора,на кутията беше изгорял 50амперовия бушон,в кутията на АБС-а 25амперовия +реле,Релето за подгряващите свещи и то.2-кабела стопени.след 2-3часа моткане сменяме замерване,зглобяване,и тн.Колата запали без проблем и лампата за подгрева спря да свети.Дано сам бил полезен на някой.
Темата може да се затвори.
Темата може да се затвори.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз имах същия проблем и се оказа че е изгорял бушона които се намира на релето
Върни се в “Дизелови агрегати”