Помощ!Сутрин пали трудно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ivanivan
Автомобил:
Двигател:

Помощ!Сутрин пали трудно

Мнениеот ivanivan » Пон 28 дек 2009 22:03

Добър вечер имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако ми помогнете.Колата е Голф 2 1,6 бензин/газ,карбуратор.Сутрин за да запали колата ми трябва да въртя 1 мин. запалва и веднага гасне и така няколко пъти,след няколко опита вече е запалила и не гасне ако обаче подам газ започва да прекъсва и пак угасва все едно работи на 3 цилиндъра,като позагрее се оправя.Преди 15-20 дни ми правиха центровка обаче явно трябва да се прави сутрин на студено,зашото от тогава тази кола сутрин не иска да пали както трябва.Интересува ме от къде може да е проблема и какво мога аз да врътна там и да настроя нещо,видях че ми местиха ъгъла на заплаването не знам какви градуса е сега може и там да е проблема и ако по карбуратора мога нещо да барна за студено запалване ли и аз нз какво има,той е пиербург 2е2.Много ще съм благодарен ако ми кажете как точно и накъде да завъртя ъгъла на заплаване и откъде да регулирам карбуратора,че ми е много спешно,трябва да се прибирам в града си а не мога се справя с тази кола в чудо се видях.

cronos
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ!Сутрин пали трудно

Мнениеот cronos » Вто 29 дек 2009 8:25

ivanivan написа:.....пиербург 2е2.....

Ей това е причината за неволите ти, само че никаква центровка няма да ти помогне, защото проблема е в автоматичния смукач, а съм сигурен, че и водния кръг, който минава през карбуратора, е запушен.Между другото, по въпроса има поне 5 теми, чети преди да пишеш и :търсачкаа

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”