Сайт за поръчка на парфюми. Някой купувал ли е от там?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Сайт за поръчка на парфюми. Някой купувал ли е от там?
Нали са по 25 лв.Що не си поръчаш един просто за проба?
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.sephora.fr/
ето ви да сравнявате оригинал с менте
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
айде няма какво да се лъжем
реплики са
разбира се има много видове реплики..аз имам булгари реплика но миризмата му е абсолютно същата като оригинала.само че този с вип парфюмите слага много надценка за него
,но зависи и на него на колко му ги дават,защото ако е 3-ти продавач може и малко надценка да слага,просто по толкова да му ги дават 

Този пич от една седмица ме мотае с един парфюм и вече ми е все тая дали стават изобщо за нещо 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
niks76 написа:http://www.sephora.fr/
И от тук какво точно да им сравним? Цената или опаковката?
Щото цените ги докарват много близо в мол-овете, опаковките също.
ISRalien написа:niks76 написа:http://www.sephora.fr/
И от тук какво точно да им сравним? Цената или опаковката?
Щото цените ги докарват много близо в мол-овете, опаковките също.
АбсолЮтно.И в гугъла всеки може да си намери сайтове на оригинални парфЮми с цените.Вметката е излишна,просто защото на външен вид е трудно различим оригинала от копието.особено за краен клиент,особено в БГ където нямаш реална представа как все пак трябва да ухае даден парфЮм.Все едно на мен да ми покажат картина на Ван Гог и да ме питат ´´а сега познай копие ли е или не´´.ПлЮс това дори в чужбина в покрайнините на големи градове има като нашите битаци или просто по-нискокачествени квартали с магазини,където се продават същите ментаци за по 5-8 евро.Всеки магазин претендиращ,че продава оригинален парфЮм трябва да има отделен сертификат за всяка марка,както и ако провериш в сайта на даден парфЮм да го има упоменат и най-забутания магазин ако ще в Тибет да е.Същото,както при маркови спортни стоки.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
не е то4но така ,които е виждал и оригинална опаковка и оригинален парфюм знае 4е има забележими разлики.ако някои го назори толкова много 4е иска оригинален парфюм да ми пише на ли4ни-не ме бърка да свърша такава дреболия
п.с моловете в Бг изглежда се явяват за луксозни магазини,докато тук са си с наи обикновени цени,като е без зна4ение дали бутика е в края на града(в мола)или напъпа в Париж-стоката е една и съща -цената също
п.с моловете в Бг изглежда се явяват за луксозни магазини,докато тук са си с наи обикновени цени,като е без зна4ение дали бутика е в края на града(в мола)или напъпа в Париж-стоката е една и съща -цената също

- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
само ще допълня, че вип - а и колегата от ауди - форума са една и съща схема и един и същ човек, имитации са, но за имитации цената е добра, ако разбира се е първо качество! но това може да се прецени само ако се погледне разпечатан такъв!

И тея дето ще ми познават оригинала от ментето само по опаковката и бутилката,ами те са същите,само че веднъж използвани,само че сега съдържанието е някакво си там Рефанче.В крайна сметка за трийсе кинта-толкова.
Но все ми се струва че е по-добре за тея пари човек да се обърне към Ейвън продуктите,вместо да ги дава за откровени боклуци.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Контакти:
Значи парфюмите са му реплики, на аромат са едно към едно както казах....само където трайноста не е толквоа голяма.Ето и една снимка да не бъда голословен.
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Контакти:
да ти кажа по стъклата ги познавам, хиляди бройки са ми минали през ръцете! а за качеството на имитациите, какво да ви занимавам тука - всичко трябва да се пипне!
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз сам си разговарял с него и каза че са дубайски щях да си купвуам ма не може да ми намери живанши Пи...,
-
- Автомобил:
- Двигател:
какво толкова се чудите,то е ясно ,че не са оригинални,но за 25-30лв какво очаквате.Аз лично имам един хуго бос купуван за 25лв и аромата му е траен повече от 16ч и е едно към едно с оригиналния,поне с този който са ми предлагали за оригинален в мола
,според мен няма смисъл да се дават 100лв за парфюм в бг,че произхода май им е един и същ,само продавачите и цените са различни.

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Аз винаги съм вземал и още вземам от [url=parfum-bg.com]тук[/url], парфюмите са 1000% оригинални, точни хора, пращат ми го от София до вратата в Аксаково за 3лв, вземам предимно тестери, наистина страшни парфюми!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
pacoboy написа:Аз винаги съм вземал и още вземам от тук, парфюмите са 1000% оригинални, точни хора, пращат ми го от София до вратата в Аксаково за 3лв, вземам предимно тестери, наистина страшни парфюми!
Как разбра, че са 1000% ор'гинал'дъ?
Сайта е под всякаква критика, учудвам се как въобще успяваш да поръчаш нещо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”