Bulins, доверени сервизи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Bulins, доверени сервизи

Мнениеот moleo » Вто 29 дек 2009 11:21

Здравейте,

Вчера пред блока някой съсед, който явно се е учил да паркира ми е задрал задна лайсна. Около 50 см черта. Днес ходих в Булинс, за оглед и ми посочиха няколко доверени сервизи. Изобщо разправията е голяма за една драскотина/черта , както искате го наречете. Има вариант колата да бъде пръсната и в сервиз посочен от мен , след което да изпратя проформа фактура. Всъщност за 3 години от както съм им клиент не съм имал щети и следователно не бях минавал цялата тази тромава процедура. Въпроса ми е , къде може да ми пръснат елемента ( задна лайсна ) в рамките на 1 ден и разбира се да получа фактура.
Ще съм много благодарен за мнения и идеи по въпроса.

Благодаря.

също така си търся читав брокер, а не аз да звъня на ляво и дясно :Mr Green Fun

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Bulins, доверени сервизи

Мнениеот eos » Вто 29 дек 2009 12:16

Щом вече си минал на оглед какъв е проблема да отидеш в тяхните доверени сервизи. Аз лично ходя в този на Сливница и Раковски, Сион. Може да отидеш и в Дружба и в Бояна.
Сигурно са ти описали лайсната ремонт и боядисване или само боядисване. Отиваш в някой от тези сервизи и се разбирате дали да им оставяш колата или да ти свалят лайсната и след като я боядисат и изпечат хубаво, да ти се обадят да отидеш и да ти я сложат.
Аз няколко пъти съм я правил тази гимнастика. А и след като караш БМВ 2002 година и вероятно е застраховано на висока стойност какъв е смисъла да си търсиш друг сервиз, да искаш фактура и след това да чакаш 1 месец да ти върнат парите, вместо те да ти я оправят без да се занимаваш с глупости, което e и най-големият плюс Изображение

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 29 дек 2009 14:43

eos написа:Щом вече си минал на оглед какъв е проблема да отидеш в тяхните доверени сервизи. Аз лично ходя в този на Сливница и Раковски, Сион. Може да отидеш и в Дружба и в Бояна.
Сигурно са ти описали лайсната ремонт и боядисване или само боядисване. Отиваш в някой от тези сервизи и се разбирате дали да им оставяш колата или да ти свалят лайсната и след като я боядисат и изпечат хубаво, да ти се обадят да отидеш и да ти я сложат.
Аз няколко пъти съм я правил тази гимнастика. А и след като караш БМВ 2002 година и вероятно е застраховано на висока стойност какъв е смисъла да си търсиш друг сервиз, да искаш фактура и след това да чакаш 1 месец да ти върнат парите, вместо те да ти я оправят без да се занимаваш с глупости, което e и най-големият плюс Изображение

Разликата е, че като им остави колата най-вероятно тоя 1 месец ще го чака без кола, докато й дойде реда.

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Вто 29 дек 2009 15:03

ISRalien написа:
eos написа:Щом вече си минал на оглед какъв е проблема да отидеш в тяхните доверени сервизи. Аз лично ходя в този на Сливница и Раковски, Сион. Може да отидеш и в Дружба и в Бояна.

Разликата е, че като им остави колата най-вероятно тоя 1 месец ще го чака без кола, докато й дойде реда.

:да:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 29 дек 2009 15:05

еми съвсем спокойно може да си оредиш да не чакаш 1 месец да ти виси колата там?!?

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Вто 29 дек 2009 16:19

щом имаш право на обезщетение по фактури, намери някой познат, който има сервиз, накарай го да ти направи калкулация колко излиза като сума. Изпрати въпросната калкулация на e-mail proformi@bulins.eu, ще получиш одобрение до няколко часа. Това ти дава право да започнеш ремонта и ти гарантира, че сумата която ще платиш ще ти се възстанови на 100%. След като отремонтираш автомобила отиваш в Бояна , снимат ти колата, става за 5 минути всичко, представяш фактурата или проформата.
Най-голямото удобство е, че суми до 500лв се изплащата веднага на касата в Бояна, там където ти се прави огледа след като си отремонтирал автомобила. Единственото изискване е ти да си собственик по талон на автомобила, или да си упълномощен негов представител.
От просто по-просто, още не сте се научили да се шашкате като си чукнете колите...
Весели празници. :beer

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Сря 30 дек 2009 9:39

DoH_KuXoT написа:щом имаш право на обезщетение по фактури, намери някой познат, който има сервиз, накарай го да ти направи калкулация колко излиза като сума. Изпрати въпросната калкулация на e-mail proformi@bulins.eu, ще получиш одобрение до няколко часа. Това ти дава право да започнеш ремонта и ти гарантира, че сумата която ще платиш ще ти се възстанови на 100%. След като отремонтираш автомобила отиваш в Бояна , снимат ти колата, става за 5 минути всичко, представяш фактурата или проформата.
Най-голямото удобство е, че суми до 500лв се изплащата веднага на касата в Бояна, там където ти се прави огледа след като си отремонтирал автомобила. Единственото изискване е ти да си собственик по талон на автомобила, или да си упълномощен негов представител.
От просто по-просто, още не сте се научили да се шашкате като си чукнете колите...
Весели празници. :beer

Благодаря ти за съвета, веднага ти дават вариантите с проформите при посещение на техен офис,мисля обаче не си прочел правилно въпроса ми.
Ще те помоля също така да не правиш крайни заключения, кой на какво се е научил.
Благодаря още веднъж и весели празници.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”