Преди няколко дни свалях задната броня и забелязах, че под отдушниците има някакви дупки, запушени(поне при мен) с тапи. Гледал съм снимки тук във форума на други Голфове и на мястото на тези тапи имаше сини маркучи. Въпросът ми е трябва ли да ги има на всички Голфчета? Благодаря! Питане за отводнителни маркучи под задна броня-Г3
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Питане за отводнителни маркучи под задна броня-Г3
Здравейте и весели празници!
Преди няколко дни свалях задната броня и забелязах, че под отдушниците има някакви дупки, запушени(поне при мен) с тапи. Гледал съм снимки тук във форума на други Голфове и на мястото на тези тапи имаше сини маркучи. Въпросът ми е трябва ли да ги има на всички Голфчета? Благодаря! 
Преди няколко дни свалях задната броня и забелязах, че под отдушниците има някакви дупки, запушени(поне при мен) с тапи. Гледал съм снимки тук във форума на други Голфове и на мястото на тези тапи имаше сини маркучи. Въпросът ми е трябва ли да ги има на всички Голфчета? Благодаря! - BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
Re: Питане за отводнителни маркучи под задна броня-Г3
мисля че са от шибидаха ако нямаш такъв не е проблем че е с тапи
-
krasimir_nik
- Автомобил:
- Двигател:
да така е от задния край на шибидаха са отворите от предния край излизат на предните врати, предполагам че ако имаш въпросния шибидах трябва да ги имаш иначе ще се '' наводняваш'' 
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Не, нямам шибидах. Изглежда, че темата се изчерпа вече. Благодаря за помощта и весели празници!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”