ТПС Пасат 1,8 абс
ТПС Пасат 1,8 абс
Честита коледа на всички,не съм сигурен дали темата е за тук,но се чудя дали ще мога да си възстановя прекъсната пътечка на тпс със паста за възстановяване на реотани на задното стъкло смесена с графит.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: ТПС Пасат 1,8 абс
Няма да стане,пастата остава мека! 

- nikolay_kolev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Сливен Passat GL ,1.8 Mi, 90 к.с, RP-мотор,седан,бордкомпютър
Неможе да стане, доста съм се занимавал с това, дори и да стане то е за кратко.
Имам същия ТПС чисто здрав, седи си в гаража и чака някое моно, 4 пинов
ако имаш интерес ще ти го пратя по Еконт, цена 25лв. плюс разходите
Имам същия ТПС чисто здрав, седи си в гаража и чака някое моно, 4 пинов
ако имаш интерес ще ти го пратя по Еконт, цена 25лв. плюс разходите
- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
ТПС при теб играе роля в смесообразуването.Тоест показва на ЕКУ колко количество гориво да впръска.Тъй като газта не се командва от ЕКУ нямаш проблеми в това отношение.Лошо е ако палиш на бензин,защото ТПС при теб изпълнява и функцията на дебитомер.Така,че скапе ли се може въобще да не запалиш на бензин а при -10 и надоло и на газ.
Моето лично мнение ,колега е,че колата трябва да си работи добре и на бензин и на газ,до колкото е възможно де.Наличието на две горивни системи в един двигател ти овеличява шансовете да не дзъндзаникаш по пътищата.А и твоят мотор е доста по-опростен и се поддържа лесно и евтино (особенно ако ползваш форума за покупка на чясти).
Колата си е твоя и ти си решяваш какво да я правиш.Успех и весели празници
Моето лично мнение ,колега е,че колата трябва да си работи добре и на бензин и на газ,до колкото е възможно де.Наличието на две горивни системи в един двигател ти овеличява шансовете да не дзъндзаникаш по пътищата.А и твоят мотор е доста по-опростен и се поддържа лесно и евтино (особенно ако ползваш форума за покупка на чясти).
Колата си е твоя и ти си решяваш какво да я правиш.Успех и весели празници

мерси колега,сега го изключих и на бензин и на газ пали и върви,незнам само как ще се отрази на разхода,но като минат празниците ще трябва да взема един тпс.Още веднъж мерси за отговора.