Иначе ако му сменя кожата си загубва смисъла
 Иначе ако му сменя кожата си загубва смисъла  Следващата стъпка по интериора ще е едни педали от ТТ (предполагам знаеш от кой ще ги взема)само да се по опарича малко
Следващата стъпка по интериора ще е едни педали от ТТ (предполагам знаеш от кой ще ги взема)само да се по опарича малко  
 Иначе ако му сменя кожата си загубва смисъла
 Иначе ако му сменя кожата си загубва смисъла  Следващата стъпка по интериора ще е едни педали от ТТ (предполагам знаеш от кой ще ги взема)само да се по опарича малко
Следващата стъпка по интериора ще е едни педали от ТТ (предполагам знаеш от кой ще ги взема)само да се по опарича малко  

Ето днес каква бас каса направих за новия говорител,който взех Pioneer 3001 че старите и двата ми изгоряха
 Ето днес каква бас каса направих за новия говорител,който взех Pioneer 3001 че старите и двата ми изгоряха 

SANDO 1 написа:Ето днес каква бас каса направих за новия говорител,който взех Pioneer 3001
 Трябваше да я направя от МДФ ама тия плоскости ми беха без пари
 Трябваше да я направя от МДФ ама тия плоскости ми беха без пари  ...а с какво ще го храня и аз не знам.Тъндъра на двата бриджа едвам го клати..ще лети в коша скоро
 ...а с какво ще го храня и аз не знам.Тъндъра на двата бриджа едвам го клати..ще лети в коша скоро 
SANDO 1 написа:ами двойна...тая дъска е 2.2см от къде по дебела

SANDO 1 написа:Ако някой си търси Pioneer 3001-D4 да свирка.Скапания ми Тъндър не може да го захрани как трябва и само се дразня че не мога да го изпъна как трябва..за въпроси на л.с.

MuTa4eTo написа:аз дали ще мога да го захраня с ТЦА Супер 4 ?

на тая снимка е 307 цата  с малкта каса
 на тая снимка е 307 цата  с малкта каса  новата за 3001цата е има снимана малко по на горе
 новата за 3001цата е има снимана малко по на горе 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта