Здравейте колеги,
изтеглих си ръководство за Пасат Б5, което е на руски език. Дотук добре - аз разбирам руски, но PC-то не или поне не изцяло. Разчита само символите в поддиректориите, а тези които са в менюто - не. Какво трябва да си инсталирам за да ги прочете?
Ето и линк към програмата: http://zamunda.net/details.php?id=74158&hit=1
Как PC-то ми да разчете руски символи?
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Как PC-то ми да разчете руски символи?
Опитай с регионалните настройки и по точно ето това подменю да е на български.Мисля че с това трявба да се оправи.Успех!
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Това едно на ръка, освен това в полето - Code page conversion tables
трябва да се превърти надолу, и някъде около средата му се намират руска, и сръбско/българска кирилизаци, и да се чекнат и те. Това може и още при инсталацията на виндофса да се направи, а ако е след това ще поиска инсталационния диск, за да си копира файловете от него. Понякога и това не е гаранция, може да са нужни и шрифтове разни...
трябва да се превърти надолу, и някъде около средата му се намират руска, и сръбско/българска кирилизаци, и да се чекнат и те. Това може и още при инсталацията на виндофса да се направи, а ако е след това ще поиска инсталационния диск, за да си копира файловете от него. Понякога и това не е гаранция, може да са нужни и шрифтове разни...
Мерси много, незнам дали ще проработи но със сигурност ще опитам след като си намеря диска с уиндоуса 

- KingoftheROAD
- Контакти:
Какво стана колега? Разчетоха ли се нещата?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ти трябва диск. при промяна на non-unicode таблицата с bulgarian системата те пита дали да ползва инсталираните файлове или ще ползваш файловете от диск. прочети внимателно въпроса, мисля че се отговаряше с Yes и след това само рестартираш
- KingoftheROAD
- Контакти:
ако маркираш нечекнати при инсталацията кирилизации, задължително ти иска инсталационния диск за да си копира файлове от него.
Вервай ми братчед

Вервай ми братчед

За много години колеги 
Още не съм го намерил -> много работа имах около празниците, но когато го намеря ще пиша за резултата

Още не съм го намерил -> много работа имах около празниците, но когато го намеря ще пиша за резултата

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”