Възможно ли е и какъв ще е резултата
Възможно ли е и какъв ще е резултата
Възможно ли е на Golf-2 GT "1.8;66KW да се закачи ск. кутия от дизел,и какъв ще е резултата?имам предвид макс скорост,разход,ускорение? I Trqbva li da se smenq ne6to po oka4vaneto?
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
http://www.scirocco.org/gears/
Вижте в дясно на страницата, може да сложите предавателните числа на различните скоростни кутии, размер гуми и при определени обороти дава скоростта.
Вижте в дясно на страницата, може да сложите предавателните числа на различните скоростни кутии, размер гуми и при определени обороти дава скоростта.
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
_DIESEL_POWER_ написа:Да би трябвало на Дизела да са по дълги скоростите заради по малките обороти, например ако дизала върви с 160км/ч на 5-та при 5000 об/мин на бензина ще върви с бая повече ако оборотите са 7000
А ако се замислим че скоростната кутия не е проектирана така че двигателя да стига до 7000 оборота, може би ще се сетим че няма да издържи дълго или греша?
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Колеги аз пък мисля че няма такова нещо като скорости за дизел или бензин.Аз съм със скоростна кутия ATH (мотора е 1.9ТД), мой понзат с голф2 ГТ е със същата, както и един колега от форума със Венто 1.8.
Вси4ки сме при 120 с 3000 оборота.Друго е че бензиновия мотор е по-оборотен и може да дигне пове4е V max.Колегата с Вентото ми казваше че по нанадолнище е вдигал 190-200.Аз тва не мога да го сънувам........
Вси4ки сме при 120 с 3000 оборота.Друго е че бензиновия мотор е по-оборотен и може да дигне пове4е V max.Колегата с Вентото ми казваше че по нанадолнище е вдигал 190-200.Аз тва не мога да го сънувам........
GT pri 120km/h -3500 rpm! Garanciq!!!WasteLand_TD написа:Колеги аз пък мисля че няма такова нещо като скорости за дизел или бензин.Аз съм със скоростна кутия ATH (мотора е 1.9ТД), мой понзат с голф2 ГТ е със същата, както и един колега от форума със Венто 1.8.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”