Lion_Heart написа:Ако на колегата му е нужна хубава фуражомелка съм готов на бартер

Lion_Heart написа:Ако на колегата му е нужна хубава фуражомелка съм готов на бартер
toto__ написа:Купувам джанти 15-ски с поне 7,5/8j борд.
radotom написа:Хммм... По повод знака и липса та му- да си разкажа аз една историйка...
Шпоркам си аз като пич с бившото вече Трабантче от Калояново към Хисар- вода ще наливам на гаджето (сега ми е жена!)
Тъкмо излизам от селото, засилил с 75км/ч - прас слънчоглед!![]()
-Добър ден!
-Добър ден.
-С колко карахте?
-Амииии... със 70!
-А защо, след като сте в населено място?
-?!? Ама как населено? Тук няма къщи?!!
-Няма, ама знака за край на насленото място е ей-там, 50м по-надолу!
В резултат на посочването от милиционера (още беше Милиция) аз се понавдигам и тръгвам да зяпам напред.
Последва реплика:
-Недей гледа! Те го откраднаха!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както и да е! Размина ми се!![]()
ISRalien написа:hanks написа:Paco Rabanne 1 Milion
много добър
+1
Една жена полудяваше като го надуши...
Deo88 написа: стават клеко размазани снимки .
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Доколкото разбирам е попаднал на сливнишките полицаи, а те са много мръсни.
hooligans написа:честити нови глоби
честити нови дупки
честита баба марта
честит банго васил ...
много станаха честитките
Stoi написа:аз пък почти не ползвам....просто не мириша лошо.
sarko написа:а друг проблем сутрин когато запаля излиза 4ерен пу6ек 2-3изфор. и се оправя не6о се 4ува от аспуха като леко пардене маслото е добре....
batmilko написа:бих ти препоръчал ISRalien ама е опасно, че той е разбивач на женски сърца![]()
mufin написа:...
На българина колата му харчи по-малко, батерията на телефона му държи повече и по тая причина е най-големия баровец
bosyt написа:здравеите колеги копувам бели мега4и за броня за голф3???
neon написа:Най-безмисления труд, който съм виждал от доста време насам. Само в казармата има плахи опити да те достигнат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта