SpeeDLine1 написа:Аз карам КР с кутия 4Т скоростите са ужасно дълги (120 на 2 ра)и при първа възможност ще я сменям искам да попитам може ли да се разглоби и да се сложат зъбчатки от 2У директно
че съм си намерил такава със счупен диф
НЕ!
SpeeDLine1 написа:Аз карам КР с кутия 4Т скоростите са ужасно дълги (120 на 2 ра)и при първа възможност ще я сменям искам да попитам може ли да се разглоби и да се сложат зъбчатки от 2У директно
че съм си намерил такава със счупен диф
SpeeDLine1 написа:да но щлиците на съединителите са различни мисълта ми е да не сменям съединителя
alex929 написа:SpeeDLine1 написа:да но щлиците на съединителите са различни мисълта ми е да не сменям съединителя
Ако искаш да си запазиш съединителя търси скорости от 9А.
sashobas написа:alex929 написа:SpeeDLine1 написа:да но щлиците на съединителите са различни мисълта ми е да не сменям съединителя
Ако искаш да си запазиш съединителя търси скорости от 9А.
Не от мотор с код 9А ами скорости с такъв код.
sashobas написа:По данните които си дал на Г60-то скоростите са по дълги от на 1.8Т
sashobas написа:По данните които си дал на Г60-то скоростите са по дълги от на 1.8Т
negodnika написа:Ами реално без отклонение на километража трябва да са така при 6500оборота в минута:
1- 55км/ч
2- 90км/ч
3- 133км/ч
4- 170км/ч
5- 211км/ч
leonardo_vd написа:negodnika написа:Ами реално без отклонение на километража трябва да са така при 6500оборота в минута:
1- 55км/ч
2- 90км/ч
3- 133км/ч
4- 170км/ч
5- 211км/ч
Toва за коя кутия?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта