Пасат 1.9ТДИ автомат или с ръчни ?Мнения
- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
Пасат 1.9ТДИ автомат или с ръчни ?Мнения
Здрвавейте, вече се спрях на атомобила. Ще бъде Пасат 1,9тди м/у 1998 и 2000год. Сега единствено се чудия дали да дам малко повече пари и да си взема автоматик.Имам колеги с други марки автомобили автоматици и ми казват че за нищо не свта вече не биха си взели коли със скорости, а аз никога не саъм карал автоматик.Чувал съм че скоростите при автоматика често правят проблеми а ремоната е бая скъп.Как е при VW??? Разхода с колко се вдига при автомата, и въобще какво бихте ме посъветвали автомат или ръчка??? Благодаря и весела нова година 

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Пасат 1.9ТДИ автомат или с ръчни ?Мнения
Много правилно са ти казали 
Автоматикът - изключително удобен за града, още по-удобен при чести пътувания - т.е. стабилни километри годишно.
Всичко е въпрос на навик, но наистина е много голяма глезотия. А ако е и типтроник - напълно заместваш ръчните скорости.
Разходът разбираемо е леко нагоре, но си заслужава напълно. А щом си се спрял на дизел - няма да го усетиш кой-знае колко като разлика в консумацията на гориво.

Автоматикът - изключително удобен за града, още по-удобен при чести пътувания - т.е. стабилни километри годишно.
Всичко е въпрос на навик, но наистина е много голяма глезотия. А ако е и типтроник - напълно заместваш ръчните скорости.
Разходът разбираемо е леко нагоре, но си заслужава напълно. А щом си се спрял на дизел - няма да го усетиш кой-знае колко като разлика в консумацията на гориво.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пасат 1.9ТДИ автомат или с ръчни ?Мнения

Има писано за поведение, разход, поддръжка. Просто потърси малко повече.
Върни се в “Дизелови агрегати”