Здравейте колеги,
Някой да е пътувал скоро по този маршрут?
През Виена, Будапеща и влизане в Сърбия през Суботица.
Някой ако има инфо за пътната обстановка като цяло в Белгия, Германия, Австрия, Унгария и Сърбия ще му бъда много признателен.
Предполагам до след коледа ще е изчистено и нормално, но Сърбия ме притеснява малко.
Лондон-София, някой да е пътувал скоро?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Лондон-София, някой да е пътувал скоро?
прочети малко по-долу за новите правила за движение в Сърбия...viewtopic.php?f=61&t=177048
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Лондон-София, някой да е пътувал скоро?
Малко ъпдейт по темата.
Тръгване от УК на много слънчево и хубаво време. Белгия я минах докато се стъмни. В Германия пръскаше дъжд и след 2 през нощта го обърна на сняг. Австрия, Унгария и Сърбия минах на много слънчево и топло време.
Унгарците дебнат за фарове през деня(задължителни са), а и има доста от тия "закъсалите" с златния пръстен и 10-те евро
.
В Сърбия макар, че се плаща за магистралата има доста коварни дупки, които при мен нанесоха малко щети.
В Белград е доста некомфортно ако се влезе около 17 часа. Трафика е убийствен.
Та общо взето е това. Цялото пътуване около 26-27 часа.

Тръгване от УК на много слънчево и хубаво време. Белгия я минах докато се стъмни. В Германия пръскаше дъжд и след 2 през нощта го обърна на сняг. Австрия, Унгария и Сърбия минах на много слънчево и топло време.
Унгарците дебнат за фарове през деня(задължителни са), а и има доста от тия "закъсалите" с златния пръстен и 10-те евро

В Сърбия макар, че се плаща за магистралата има доста коварни дупки, които при мен нанесоха малко щети.
В Белград е доста некомфортно ако се влезе около 17 часа. Трафика е убийствен.
Та общо взето е това. Цялото пътуване около 26-27 часа.