Мнениеот cucurko » Пон 04 яну 2010 19:27
Описаният някъде по-рано, най-вероятно в тази тема, от един колега метод, включващ разглобяване на всички преебани пласмаси, сваляне на покритието с каквото може, шкуркане, докато се достигне до фина шкурка, пластификатор, шприц кит, матов черен спрей + прозрачен лак постига чудесни резултати. Дори шриц кита ако не се шкурка го прави леко шегренирано, което изглежда много добре. Минаха няколкото месеца, от както подложих колата на майка ми на тази процедура и покритието не е мръднало, необходими бяха единствено няколко дни да се измирише лака.
Тъй като жабката също беше ужасно зле я минах само на шкурка и спрей, за да не унищожавам релефа, засега покритието също стои.
Трябва да се внимава пластификатора да не пипне релефното покритие, което е на жабката или например външните страни на големият детайл около скоростния лост и пред ръчната спирачка, защото го унищожава.
Но цялото нещо плюс разглобяването, което включва и махане на централната конзола, си отнема поне два цели дни, като на мен ми беше най-трудоемко да сваля старото покритие, особено на изчанчените детайли.