проблем с голф 4
-
Vankata_Karadjov
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с голф 4
Колата ми е голф4 1.6 74кв 1998г. Наскоро разбрах че имам проблем с термостата и днес до като разглеждах къде се намира по точно си проверих маслото и на щеката показва че е 2 санта над максимума и е силно разредено с антифриз.Веднага смених маслото и виждам и друг проблем колата хвърля масло през аспуха и пуши жестоко.Каза ми познат че е заминала гарнитурата на главата.Някой ако е патил може да ме посаветва.Ако е гарнитурата на главата имате ли представа колко излиза смяната и с работата??
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с голф 4
Vankata_Karadjov написа:Колата ми е голф4 1.6 74кв 1998г. Наскоро разбрах че имам проблем с термостата и днес до като разглеждах къде се намира по точно си проверих маслото и на щеката показва че е 2 санта над максимума и е силно разредено с антифриз.Веднага смених маслото и виждам и друг проблем колата хвърля масло през аспуха и пуши жестоко.Каза ми познат че е заминала гарнитурата на главата.Някой ако е патил може да ме посаветва.Ако е гарнитурата на главата имате ли представа колко излиза смяната и с работата??
на мен на предната кола ми излезе около 300лв във Варна в скъп сервиз. ако имаш антифиз в маслото по - добре я отваряй, да не правиш после основен ремонт
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
от 150 до над 800лв....
Проблема както си го описал изглежда да е гарнитура.Цена най-грубо около 300лв.При една такава маниполация е хубаво да се сменят маслообирачи,маслоповдигачи,препасване на клапани,челосвана на главата.
Дано съм помогнал.Горенаписаното се основава на личен опит и подобен проблем
Успех.
Дано съм помогнал.Горенаписаното се основава на личен опит и подобен проблем
Успех.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Всъщност ще излезе доста повече от 300 лв...
Предполагам с антифриза, гарнитурите, маслото, масления филтър и Т.Н. ще ти излезе около 550 лв
Предполагам с антифриза, гарнитурите, маслото, масления филтър и Т.Н. ще ти излезе около 550 лв
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”