полото ми гасне 5 секунди след запалване 1.3 ADX
полото ми гасне 5 секунди след запалване 1.3 ADX
Здравейте от скоро полото започна да гасне 5 секунди след запалване на бензин.Трябва да го форсирам за да не изгасне и като тръгна колата върви трудно на бензин.Когато и подавам газ в движение тя изобщо не реагира,тръгва след 2-3 секунди.На газ всичко си е нормално.Полото е 1995г. 1.3 ADX мотор с обикновена газова уредба.ако някой се сеща какво може да е нека да пише.
Re: полото ми гасне 5 секунди след запалване 1.3 ADX
Попринцип,когато колата се настрои да върви на газ,после трудно върви на бензин и обратно,може заради това е...
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Изтръгваш газовата уредба и си 6 
п.п. Чудно...как на двигател 1.3 слагате газ.
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Ако нямаш емулатор/симулатор/от по бедната смес при каране на газ се натрупват грешки в компа.И аз го имам този проблем.Пробвай с откачване на акумолатора за 1 нощ.При мен действа този трик,но съм се навил за ВагКом.
eras3r написа:Изтръгваш газовата уредба и си 6
Доколкото знам точно двигател ADX e много подходящ за газова уредба. И аз съм с такъв модел, но при липсата на достатъчно кончета под капака, се отказах от газова.
Иначе по темата - Може да е нещо свързано с бензиновата помпа или релето на помпата да е изгоряло.
вчера откачих +са на акумулатора за 30 мин. и след това всичко се оправи.засега
Аз също съм с ADX двигател и да ти кажа, че по някога наистина прави проблеми на бензин. Когато съм карал на газ и превключа на бензин, започва да тресе и оборотите съвсем леко играят, няма мощност... но само по някога и се оправя след 6-7 минути работа на бензин. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”