Два монитора - 1 компютър
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Два монитора - 1 компютър
Амд и ати,без проблем съм вързвал двата монитора,като единия е продължение на другия,единия монитор CRT на вградената видео карта ати HD3200,а другия елсидито,на ати HD3870,от сайта на ати виждам че мога до четири монитора да включа,ами топлата вода е открата 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KingoftheROAD написа:Tyan написа:а и ако не искаш да колнираш, а да екстендваш и по едно приложение различно на всеки монитор ...греда
Това за разклонитела ли се отнася? или за PCI картата?
разклонителя ...картите нямат проблеми

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
enigma79 написа: ...ати HD3870,от сайта на ати виждам че мога до четири монитора да включа,ами топлата вода е открата
Колега, правиш ли разлика между AGP, PCIe и PCI слот? кое от трите за какво е? и има ли съвместимост между тях?
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
да правя разлика кое за каквое,а ти ми кажи вграденото ми ати каквое AGP, PCIe и PCI?
а за външната мие PCIe тое ясно,има гуугле прочети там относно хибрид кросфайър 

- KingoftheROAD
- Контакти:
Твоята кошница не я знам, и не ми требе в момента. Интересуват ме на AGP или PCI слотове.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
И аз така викам,не е важно моето дъно,то е ясно че всички дъна с чипсет на амд и видео контролер на тях,става по горната хватка
забравих дали е с PSIe или PSI няма значение,щом дъното подържа PSIe то подържа и PSI 

- KingoftheROAD
- Контакти:
Да ве колега, ама ай ся си представи, че има и дъна дето нямат PCIe, а само PCI и AGP. Мен ми требе да си забода нещо в кошницата и после да мога да ръчкам 3 или четири монитора. Номера с два отдавна го правя и на АТИ, и вече не ми стига. Сега в ебайя гледам това и ше се почеша още малко дет не ма сърби пък да видим 

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
KingoftheROAD написа:Да ве колега, ама ай ся си представи, че има и дъна дето нямат PCIe, а само PCI и AGP. Мен ми требе да си забода нещо в кошницата и после да мога да ръчкам 3 или четири монитора. Номера с два отдавна го правя и на АТИ, и вече не ми стига. Сега в ебайя гледам това и ше се почеша още малко дет не ма сърби пък да видим
Ами колега незнам какво си решил да взимаш,но ако дъното тие слабо,можеби по добрата идея е да смениш дъното,процесора,с една дума нова конфигорация

- KingoftheROAD
- Контакти:
ти ся ма караш по лесния начин ве колега, аз искам по трудния, искам само да отворя кошницата, да бодна нещо в нея и да си перкам, ти само гледай 

Последна промяна от KingoftheROAD на Нед 03 яну 2010 22:39, променено общо 1 път.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
КингЪфДъРоуд, имай предвид, че Г200 куад няма да можа да поддържа 4 21 инчови екрана...За кви разделителни способности говорим, че трябва да се поддържат от картата?
- KingoftheROAD
- Контакти:
G450 millenium го имам в двуглав вариант на AGP слот и перка без проблеми. По магазините секънд хенд май го бях мяркал и в PCI вариант, но сега е изчезнал. Набелязал съм G450 quad. Пише че можело четири такива карти с по четири монитора - общо 16 монитора, цяла видеостена. Гледам, че е на PCI слот, а моето дъно е старичко. Сега да сменям компа не ми се занимава. Искам просто да направя ъпгрейд и да ползвам каквито монитори имам под ръка. Сега карам с две 21-ци на радеон 9800ЛЕ 1280Х1024@85HZ. Но тук повече не може, а имам още една 21-ца и две 15-ски. Та чакам с нетърпение да дойде картата да видим колко общо ще могат да се навържат 

-
- Автомобил:
- Двигател:

Къде им намираш място в къщи на толкова много прасета(монитори)?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”