Ограничител на оборотите при ПЛ/КР
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ограничител на оборотите при ПЛ/КР
Изобщо не съм го гледал.Утре може да погледна
Прекъсвача колеги е в датчика на хол! Защото ако спираше бензина, като си с карбуратори примерно имаш още 100-200мл. в карбовете и помпата и да спре пак ще качи оборотите!
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
BoXeR_555 написа:Ми това ми е трето делко,втора капачка и 5-6 палец.Незнма какво им се случва точно,но се получава при високите обороти
Да ти кажа ли какво се случва?Оборотите на мотора нямат нищо общо.Дистрибуторната капачка се удря в казанчето на спирачната помпа заради омекнали или скъсани тампони на мотора.Не ме питай откъде знам
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Единстввеното нещо в което може да се удра е помпата на сервото
Казанчето е мн мн далеч от там
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не съм припарвал по светло до колата за да го видя къде е този номер,снощи я изкарах само и пак даде дефект този път някъде на друго място по ел. системата.Преполагам,че е проблем с ключалката или бобината.при първа възможност ще ти го дам номераRe: Ограничител на оборотите при ПЛ/КР
оки,колега ,мерси предварително!
а пък за тез палец ,делко капачка-явно имаш проблем в инсталацията...
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам 1 кр обаче си има играничител както на газ така и на бензин и ограничитела се състои нещоо в дистрибуторната капачка според мене щото като купувах за 8 клапановия и тоя ми вика кав палец искаш да си с ограничител или без
Сега и от мене 1 въпрос са взех 1 кр друг,присаждан обаче нещо уграничителя не удря като хората в смисал като му дам жега и вместо да чуя стандартния ограничител който направо те разстриса се само некво сецване и грамне от аспуха демек ,като удари ограничитела вместо да си задаржи тея 7200 оборота падне на 5 и пак така до 7200 одари и падне на 5 а тоя стария ми си даржи 7200 без да пада от какво може да е ,не сам гледал дали го има тоя 3тия комп дето седи вътре в колата за какво точно служи тоя комп и дали може да не бачка нещо заради инжекциона ако е преебан смених му капачката палеца и свежите,ма ме самнява че са му оставили инжекцията от предишния мотор GZ,a има много несвързани работи за това са кто му сложа газста ще вида кво е положението мерси
Сега и от мене 1 въпрос са взех 1 кр друг,присаждан обаче нещо уграничителя не удря като хората в смисал като му дам жега и вместо да чуя стандартния ограничител който направо те разстриса се само некво сецване и грамне от аспуха демек ,като удари ограничитела вместо да си задаржи тея 7200 оборота падне на 5 и пак така до 7200 одари и падне на 5 а тоя стария ми си даржи 7200 без да пада от какво може да е ,не сам гледал дали го има тоя 3тия комп дето седи вътре в колата за какво точно служи тоя комп и дали може да не бачка нещо заради инжекциона ако е преебан смених му капачката палеца и свежите,ма ме самнява че са му оставили инжекцията от предишния мотор GZ,a има много несвързани работи за това са кто му сложа газста ще вида кво е положението мерси
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
никой ли не знае на каква база е ограничитела на кр-а ?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
snickers_ написа:никой ли не знае на каква база е ограничитела на кр-а ?
Това е описание как да го изскубнеш на KR-доколкото разбирам се слага кварц с по ниска честота и се тегли тоя мост.Аз бих си правил експерименти ако имам второ,неразкопавано ECU.
http://www.clubgti.com/forum/showthread ... =REV+LIMIT
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ми е да го махам интересува ме кое го причинява тоя ограничител да тарса каде е проблема ма нека парво да сложа газта 
и тоя компа дето седи вътре за какво е
и тоя компа дето седи вътре за какво е
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Съжалявам колега знам как се маха,има маса народ които карат на бензин и биха се порадвали на ECU като вашето.Успех с монтажа на газовата.
ограничителя на KR e в компютъра!Палеца е само на единичките с механичната инжекция....
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ограничитела на КР е тояно такъв заглъхва мотора а не като на 112кс гти да прекъсва и е в делкото демек спира тока компа няма нищо общо и е около 7300 7500оборота
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”