Тайвански фарове

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Вто 07 ное 2006 21:14

40 лв в оригинално стъкло на "Hella"

nikolaiserdiuk

Re: Тайвански фарове

Мнениеот nikolaiserdiuk » Пон 28 дек 2009 14:44

Бях се ударил в един автобус (Пасат Б3), десния фар съвсем замина, левия уцеля само стъкло. Имах късмет да намеря два оригинални фара Хелла втора ръка за 20 лв, от общо 4 фара събрах два здрави фара. Иначе е лесно да разглобиш, има само едни щипки, рефлектора също лесно се сваля с една отвертка.

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Вто 29 дек 2009 19:59

Колеги, а тези дето ги продават в аутопартс за 54 лв. какви са? Защото мисля да сменям фаровете - единия ми е със счупени щипки за реглаж, а на другия му е спукано стъклото.
[url]http://autoparts.bg/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=5&category_id=522&page=shop.browse&limit=20&limitstart=40[/url]

Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Мнениеот HukuTyY » Вто 29 дек 2009 20:13

Andrey написа:Колеги, а тези дето ги продават в аутопартс за 54 лв. какви са? Защото мисля да сменям фаровете - единия ми е със счупени щипки за реглаж, а на другия му е спукано стъклото.
http://autoparts.bg/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=5&category_id=522&page=shop.browse&limit=20&limitstart=40

Колега тези 100% неса Хелла.Халогена на Хелла струва 213лева мисля че беше а за фаровете mhihi .Днес гледах фарове Хелла за Б3 238лв броя.А тези за 50лв 100% са си Депо или някаква друга измислица :beer
Ето линк за заинтересуваните
http://www.avtocasti.com/viewtopic.php?f=32&t=32
П.П ако ще сменяш фаровете си вземи едни оригинални Хелла 2ра употреба(от форума) и ги даи на някои да ти сложи ново покритие и си готов.Хем ще имаш оригинална Хелла за без пари и ще светят много по добре от тези фарове за 50лв :да: Поне аз така бих направил.Приятно посрещане на новата година на всички съфорумци :да:

Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Мнениеот borislav_mladenov » Сря 30 дек 2009 1:12

Може ли само да попитам колегата от Пловдив с фаровете за 240 лева от къде се е снабдил, че и аз мисля да търся 8)

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 30 дек 2009 14:47

...240лв за брой тайвански ел.регулируеми с лупи.Немски 485 лв.Това е положението.

Това за чифт или един брой?

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Чет 31 дек 2009 19:37

Преди да питаш за фаровете задължително първо питай за зимни гуми.
И аз съм с един тайвански. Взех го втора ръка но почти чисто нов, крушката за габаритите обаче трябва е различна ... с различен цокъл е (няма да можеш да сложиш примерно еднакви сини габаритки). Също така пластамаските, където са 4-те дупки за болтовете са много меки, но не съм забелязъл да трепти. Свети прилично.
Взимай тези с новите рефлектори.

Потребителски аватар
MAKAROW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAKAROW » Нед 03 яну 2010 19:51

тайвански,тайвански ама кажете марка де!!!!!!те тайванците да не произвеждат само DEPO!!!!!?

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Пон 04 яну 2010 10:13

Ами аз си спомням че го огледах преди да го сложа, но освен надписа мейд ин тайван, не помня марка да съм видял. Защо реши че в Тайван има 5 различни марки фарове за Б3 ? Или за да знаеш какво да питаш в магазина ?

Потребителски аватар
MAKAROW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAKAROW » Пон 04 яну 2010 10:40

passenger написа:Ами аз си спомням че го огледах преди да го сложа, но освен надписа мейд ин тайван, не помня марка да съм видял. Защо реши че в Тайван има 5 различни марки фарове за Б3 ? Или за да знаеш какво да питаш в магазина ?

защото аз имам един като твоя и един ДЕПО а и двата са тайвански-но депото е на съвсем прилични качество!!!!!!!!!
А като ти кажа китайски за една марка ли се сещаш или пък немски????????????????

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Ljubon » Пон 04 яну 2010 13:32

Rumen написа:
KGL написа:А някои знае ли каде могат да рециклират предното стъклно на фаровете на Б5. Нали е пластмасово и служебната каляска яко са се замъглили.
Тоя въпрос и мен ме интересува. Ма как така ги рециклират? Ти чувал ли си нещо по въпроса?

Ето така става колеги:
http://www.youtube.com/watch?v=_t1RBw0IGXA

Върни се в “Passat”