Не иска да върви на бензин
-
ivaylito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не иска да върви на бензин
Разбрах ти мисълта,значи като мина на бензин забива и никакъв признак че дори за момент ще прехълца или нещо такова цъкна ли на газ на секундата ускорява,значи предполагам въобще не се пълни карба с бензин.Утре сутринта ще я карам в сервиза на WV и ще пиша какъв е бил проблема,ако го намерят де.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Щом съм го пипал 100% съм ти казал,че ако има проблем с карбуратора да ми се обадиш защото си гаранционен.Ако скоро съм го правил де.
виж колегата казва че има гаранциика!Възползваи се,в правото си си,ако е от него разбира се.... случват се и такива неща 
успех и пиши да кажеш какво е станало...
успех и пиши да кажеш какво е станало...
-
ivaylito
- Автомобил:
- Двигател:
То да отида при него ама не съм от София.Оправи се проблема де,но дакото някой се навие да го гледа видях зор,не знам защо никой не ще да ги прави тия карбуратори,а то работата беше за няма и час,в единия жигльор беше влязла песъчинка някаква и не пропуска изобщо бензин с много зор я изкараха не знам какво беше това чудо как се беше заклещила,спрейове 5 вида пръскаха продухваха излезе накрая,ама все едно някой я е набил нарочно баси случая.Сложих добавка в бензина къде чисти горивната система.Поне видях вече каква е процедурата така че занпред ако пак се случи да си го чистя аз,а това сигурно ще е скоро с тия наши мръсни бензини не знам вече къде да зареждам.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Zerga3GT написа:Намира се по генерацията или на изпускателните тръби или на катализатора ако има такъв
Вярно бе мааа какви глупости пиша и аз

- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
2E2 Няма сонда 
Добре е да има филтърче преди картбуратора, защото представете си ,какво има на дъното на резервоара за 20+ години...
Добре е да го има още преди помпата, и за нейните клапани са вредни боклуците. Така като няма начин да стигнат боклуци в помпата, и карбураторът ще се пази.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”