Здравейте.
Търсих в търсачката, но не открих нищо по този въпрос. Та питането ми е следното: Съставиха ми акт на 06.07.2008г. за преминаване на червен светофар и днес ходих до КАТ да видя как вървят с наказателните постановления и пишеше че са излезли тези до 26.06.2008г. Понеже на 1-ви (петък) заминавам за морето и се връщам чак на 14-ти искам да питам дали трябва нещо да ходя да ми го удължават и ако да, къде? Или да си карам така с акта и като се прибера в София да си го оправям.
Благодаря

Питане за акт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- RADO 8463
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за акт
megalodon написа:Здравейте.
Търсих в търсачката, но не открих нищо по този въпрос. Та питането ми е следното: Съставиха ми акт на 06.07.2008г. за преминаване на червен светофар и днес ходих до КАТ да видя как вървят с наказателните постановления и пишеше че са излезли тези до 26.06.2008г. Понеже на 1-ви (петък) заминавам за морето и се връщам чак на 14-ти искам да питам дали трябва нещо да ходя да ми го удължават и ако да, къде? Или да си карам така с акта и като се прибера в София да си го оправям.
Благодаря
Виж кога ти изтича акта и ако е преди 14 си го завери за да нямаш проблеми ако те спре полицай,защото ще ти пише (или поне ще се заяде)акт.
ПОЗДРАВИ!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да не пускам нова тема, така и така става пак въпрос за презаверяване... Та някой има ли представа дали може да се презавери акт от друго лице, без то да има пълномощно?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
може , отиваш и казваш за презаверяване и така
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси, дано са в настроение и стане, че е за друг град...
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
караш по - внимателно и няма да те спрат 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Ако акта е съставен в София, по местожителство живееш в Варна, можеш да си завериш акта и в Видин ако щеш. Не е задължително да се заверява на определено място !!
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MuTa4eTo написа:Ако акта е съставен в София, по местожителство живееш в Варна, можеш да си завериш акта и в Видин ако щеш. Не е задължително да се заверява на определено място !!
идеята на заверката е да идеш на гишето в КАТ, да си дадеш книжката и акта и да проверят дали е излязло наказателно. ако няма ти го презаверяват.
е как аджаба ще иде някой друг да ти вземе наказателното във Видин??
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
vw_golf_4_tdi написа:MuTa4eTo написа:Ако акта е съставен в София, по местожителство живееш в Варна, можеш да си завериш акта и в Видин ако щеш. Не е задължително да се заверява на определено място !!
идеята на заверката е да идеш на гишето в КАТ, да си дадеш книжката и акта и да проверят дали е излязло наказателно. ако няма ти го презаверяват.
е как аджаба ще иде някой друг да ти вземе наказателното във Видин??
Мисълта ми беше, че ако си на почивка в Видин може да си го заверищ там, но тршбва да стане лично. А човека до колкото разбирам иска да прати друг да му го заверява
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега се върнах от КАТ. Завериха акта без проблем. Акт-а не е на мое име и отидох само с него, бях забравил и ЛК и книжката, но човека го погледна, прочете го и го презавери. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”