плеър за HDTV филми
плеър за HDTV филми
Колеги,препоръчайте плеър за HDTV филми.В момента съм с BS-player,ама насича доста.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Re: плеър за HDTV филми
В друго е проблема, не е в BS Player-a, с какъв процесор си?
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
виж си кодеците, както каза колегата по-горе - не е от BS Player-а.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
BSPlayer ли?
Колега ако искаш да гледаш Blu-ray или HD-DVD рипове хората занимаващи се с този "спорт" препоръчват ползването на KMPlayer!
Ако пък желаеш да гледаш истински Blu-ray на своя компютър знаещите люде препоръчват TotalMedia Theatre 3!
Разбира се преди това трябва да се убедиш, че машината ти е способна на това издевателство както и, че разполага с добър пакет от кодеци. Популярните пакети K-Lite са едно добро решение за масовия потребител.
Тук може някои колеги да ме оплюят, но ползването днес на първобитни решения като BS player е доста как да кажа... смешно
ПП
Далече съм от идеята, че предложените от мен програми са единствени и най-добри. Безспорен факт е обаче, че са доказали своите качества пред широката аудитория и са едни от (да не казвам най) разпространените възможности за гладко възпроизвеждане на HD и HDRip.
Поздрави

Колега ако искаш да гледаш Blu-ray или HD-DVD рипове хората занимаващи се с този "спорт" препоръчват ползването на KMPlayer!
Ако пък желаеш да гледаш истински Blu-ray на своя компютър знаещите люде препоръчват TotalMedia Theatre 3!
Разбира се преди това трябва да се убедиш, че машината ти е способна на това издевателство както и, че разполага с добър пакет от кодеци. Популярните пакети K-Lite са едно добро решение за масовия потребител.
Тук може някои колеги да ме оплюят, но ползването днес на първобитни решения като BS player е доста как да кажа... смешно

ПП
Далече съм от идеята, че предложените от мен програми са единствени и най-добри. Безспорен факт е обаче, че са доказали своите качества пред широката аудитория и са едни от (да не казвам най) разпространените възможности за гладко възпроизвеждане на HD и HDRip.
Поздрави

Плеъра, колега, простичко казано само визуализира декодираната информация от процесора просредством кодека.
Смисъл ако са ти стари кодеците, слаба машината и с бай хуй плеър да го гледаш - все същия резултат.
Съветвам те да си изтеглиш необходимите кодеци последна версия а не кодек пакове (тотален буламач от който ползваш има няма 10% но за сметка на това получаваш кочо папура релийз кодеци, за декодиране на всички възможни формати, дори и на такива които още не са измислени! много щедро нали?!). Виж филмите които искаш да гледаш как са компресирани и си изтегли съответния кодек от официалните места.
Съветвам те да си изтеглиш и последните драйвъри за видеокартата, особено ако е HD.
Една изчерпателна информация за конфигурацията ти също ще помогне за намиране на проблема.
Един въпрос - имаш ли разлика когато гледаш на цял екран и в прозорец?
Смисъл ако са ти стари кодеците, слаба машината и с бай хуй плеър да го гледаш - все същия резултат.
Съветвам те да си изтеглиш необходимите кодеци последна версия а не кодек пакове (тотален буламач от който ползваш има няма 10% но за сметка на това получаваш кочо папура релийз кодеци, за декодиране на всички възможни формати, дори и на такива които още не са измислени! много щедро нали?!). Виж филмите които искаш да гледаш как са компресирани и си изтегли съответния кодек от официалните места.
Съветвам те да си изтеглиш и последните драйвъри за видеокартата, особено ако е HD.
Една изчерпателна информация за конфигурацията ти също ще помогне за намиране на проблема.
Един въпрос - имаш ли разлика когато гледаш на цял екран и в прозорец?
има разлика,да.Малка,но забележима.Засича по-малко и по-кратко
Свойства на видеокартата:
Описание на устройството NVIDIA GeForce 9500 GT
Низ на видеокартата GeForce 9500 GT
Низ на BIOS Version 62.94.3C.00.00
Тип видео процесор GeForce 9500 GT
Тип DAC Integrated RAMDAC
Инсталирани драйвери nv4_disp (6.14.11.7798 - nVIDIA ForceWare 77.98)
Размер на видеопаметта 1024 MB
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+
Свойства на видеокартата:
Описание на устройството NVIDIA GeForce 9500 GT
Низ на видеокартата GeForce 9500 GT
Низ на BIOS Version 62.94.3C.00.00
Тип видео процесор GeForce 9500 GT
Тип DAC Integrated RAMDAC
Инсталирани драйвери nv4_disp (6.14.11.7798 - nVIDIA ForceWare 77.98)
Размер на видеопаметта 1024 MB
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Абе машината на човека е ОК. Аз със един музеен експонат подкарвам всякакво HDrip с BS player и Blue Ray с Тотал Медия Екстрийм с K-lite Mega codec pack последния релийз. Само картата ми е малко по-нова.
Дъно - Asrock K8NF4G-SATA2 - socket754.
процесор - Athlon 3200+ (2.2MHz)
Рам - 2х1GB DDR1 400MHz
Видео - Geforce 9500 - 512MB DDR2
хард - 250GB Maxtor SATA2.
На poni с двуядрен процесор и карта с 1GB рам няма как да не му върви.
Дъно - Asrock K8NF4G-SATA2 - socket754.
процесор - Athlon 3200+ (2.2MHz)
Рам - 2х1GB DDR1 400MHz
Видео - Geforce 9500 - 512MB DDR2
хард - 250GB Maxtor SATA2.
На poni с двуядрен процесор и карта с 1GB рам няма как да не му върви.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Лупай туй и глей сеира. 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Аз съм с VLC media player и нямам проблеми...
А машината ми е Атлон 3000+,2Х1Г рам 400,Асус ГФ 6600 ТД 128 бита...
А машината ми е Атлон 3000+,2Х1Г рам 400,Асус ГФ 6600 ТД 128 бита...

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Bate Viktor написа:Плеъра, колега, простичко казано само визуализира декодираната информация от процесора просредством кодека.
Добре, тогава как ще ми обясниш факта, че с VLC ми цепи като за световно, с bs - по-малко, а с media player classic не цепи?
- Scirocco GT II
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CoreAVC + KMPlayer!

CoreAVC fully supports GPU hardware acceleration with NVIDIA CUDA Technology

пробвай и Crystal player - доста по-лек и има много най-различни и лесно достъпни настройки на картината
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”