Венто - snowy ---
-
Iliqn4o0o
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Венто - snowy --- или промяната му!
Даваи Симон4о
6те стане пък лятото 6те се консултирам с тебе за голфа 
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Добре! Като гледам доста време си работил по колата и си събирал инфо и материал. Надявам се Alpine да ти е дал полезен жокер за веждите.
Успех занапред. Следя темата от самото начало.
Успех занапред. Следя темата от самото начало.
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви за хубавите думи :beer
В момента колата е със сложени, и боядисани в бяло дръжки. Доста време я карах без дръжките, ама е така като има и мързеливи дни
Лайсната на фаровете(ако може така да се нарече) също е бяла, но не е готова. Просто е боядисана за да видя дали ще ми хареса замисала, а той е следния:
фаровете ги затъмних миналата седмица и се получи доста добре и след като те са черни, нормално е да върви черна линия отпред, затова и решетката ще се изкитва и боядиса и тя в черен цвят. Лайсните на вратите, както и веждите ще са бели! Слад като фаровете са тъмни, както и решетката отпред стойката доста ми харесва, НО още има да се прави за да изглежда със убава стойка колъта. Също така трябва да правя задната и предната броня(те също бели)

В момента колата е със сложени, и боядисани в бяло дръжки. Доста време я карах без дръжките, ама е така като има и мързеливи дни
Лайсната на фаровете(ако може така да се нарече) също е бяла, но не е готова. Просто е боядисана за да видя дали ще ми хареса замисала, а той е следния:
фаровете ги затъмних миналата седмица и се получи доста добре и след като те са черни, нормално е да върви черна линия отпред, затова и решетката ще се изкитва и боядиса и тя в черен цвят. Лайсните на вратите, както и веждите ще са бели! Слад като фаровете са тъмни, както и решетката отпред стойката доста ми харесва, НО още има да се прави за да изглежда със убава стойка колъта. Също така трябва да правя задната и предната броня(те също бели)
- passat_b5
- Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Колега качи снимки да видим как е с затъмнените фарчета.

- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро ще има снимки, малко грознички щото ще е със железарките, за сега поне си имам огледало...
Благодарско Петре "alpine"
Благодарско Петре "alpine"

- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така сега е ред и аз да кажа нещо за количката. Вентото е най-железния автомобил попадал около мен някога. Известна част от неговото развитие съм проследил лично и шапка му свалям през какво е минало и все пак се държи. Мончо явно, че не е решил всичко да стане за 2 дни и го изпипва както трябва. А за здравината му мога да докажа лично купх си Golf3 VR6 от Волен и брат му Пешо от Варна.Пешо се писхе alpine а на Волен е темата за Polo Cream Caramel. След дълго умуване как да го докараме понеже не палеше решихме да го додърпаме до София на твърд теглич.
Момчетата малко там им се струваше базик но явно се увериха в това че сме сериозни
. Теглото на голфа е 1090 според талон кажете го че е било 1000кг а Вентото с 3-ма човека и малко оборудване измина растоянието Варна - София за 6 часа.
Стабилна работа то каквато е колата такъв е и собственика 
Момчетата малко там им се струваше базик но явно се увериха в това че сме сериозни 
Последна промяна от venkata2 на Нед 03 яну 2010 17:23, променено общо 1 път.
- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И още малко от мен
П.С : Мончо извинявай ако по някакъв начин ти образувам отклонения от темата но колата е доста железна щом издържа на всякакви такива неща и искам да го споделя с хората !!! Браво за темата хубаво беше да я пуснеш
и системно развитие че иначе
Ще следя развитието тук и на живо успех !!!

П.С : Мончо извинявай ако по някакъв начин ти образувам отклонения от темата но колата е доста железна щом издържа на всякакви такива неща и искам да го споделя с хората !!! Браво за темата хубаво беше да я пуснеш
и системно развитие че иначе
Ще следя развитието тук и на живо успех !!!

- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Леле Венка за тия снимки бях забравил, а и само знаех, че ги има. Леле колко е грозничко милото
П.С. Мерси за хубавите думи... винаги напред
П.С. Мерси за хубавите думи... винаги напред
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Железни сте пичове

- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа::Mr Green Fun![]()
Железни сте пичове
![]()
![]()
Като се довърши Вентото и стане Голфа , ще доидеме един ден до Варна на по питие :p

- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
нече е по темата ма ми е инт твърдата връзка как я закарахте до там ? или тя разглобяема..... ? а за вентото.... Няяя ли го видим готово вече ?
- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
time1987 написа:нече е по темата ма ми е инт твърдата връзка как я закарахте до там ? или тя разглобяема..... ? а за вентото.... Няяя ли го видим готово вече ?
Трърдата връзка колега се състои от две подобия на куки с по 50см дарче тръба на тях и едно средно парче 1.8 и свичко това като се съедини става твърдата връзка което е мн удобно решение не че е позволно да се теглят така особено по магистрала а имаше на моменти и магла Голфа беше спрян от движение , но какво да се прави "Където свършва закона започва Лозен". Ще го видите Вентото но работи ли се в този студ ?!

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
venkata2 написа:alpine написа::Mr Green Fun![]()
Железни сте пичове
![]()
![]()
Като се довърши Вентото и стане Голфа , ще доидеме един ден до Варна на по питие :p![]()
изчакайте обаче да се стопли че направо да изкараме шатрата и да запалим барбекюто , нататък е ясно
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
хора вие сте луди !
обаче се преклонявам пред ентузиастма ви !
живот и здраве да видя този проект завършен на някой събор ! 
обаче се преклонявам пред ентузиастма ви !
живот и здраве да видя този проект завършен на някой събор !