Пред дилема съм: VW Bus или Bug ?!!.....Купих си Bug и Bus
- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пред дилема съм: VW Bus или Bug ?!!
Ставайте "въздухари", но пътят е дълъг и труден!
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Volksrod написа:Ставайте "въздухари", но пътят е дълъг и труден!
Персо, те да се наканят по-скоро че не останаха въздухари, или изгниха или заминаха за скрап.Пичове, нещата се обират, действайте докато е време че после цените ще станат като в чужбина.
- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Аз точа зъби на един за 100-тина левчета, че идва пролет и нещо трябва да се реже 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Аз лично се оглеждам за един костенур, но чакам да мине зимния сезон, за да видим как ще приключа с финансите 

Здравейте, сажелявам че нямам снимки но успях да го огледам добре,буса е цвят/пътно поддържане/и има дребни липси по салона от средата надоло здраво е тръгнал по пътя на опелите
, здраво ще му трябва кърпене, единия носач/от предните/ е изгнил и е пред скъсване. За сега се чудя още защото думите на собственника след като попитах за цена бяха: ти колко ще дадеш? и отново въпрос колко да му дам ? В общи линии буса става.

- PACH
- Bus Master
- Контакти:
daka написа:Здравейте, сажелявам че нямам снимки но успях да го огледам добре,буса е цвят/пътно поддържане/и има дребни липси по салона от средата надоло здраво е тръгнал по пътя на опелите, здраво ще му трябва кърпене, единия носач/от предните/ е изгнил и е пред скъсване. За сега се чудя още защото думите на собственника след като попитах за цена бяха: ти колко ще дадеш? и отново въпрос колко да му дам ? В общи линии буса става.
Днес получих данна за Т2 в бургас, утре ще имам пълна информация и евентуално снимки.Има един Вариант се продава в Русе, ще го дават на скрап.Ако някой има интерес да ми пише лично.
Инфото за буса не се оказа точно, не било Т2 а Т3 и то стандартен Транспортер без никакви екстри.
Re: Пред дилема съм: VW Bus или Bug ?!!.....Купих си Bug
След дълго премисляне станах горд собственник на бръмбър 1958 година, в доста окаяно състояние но общо взето комплектен. Закупих го за 200лв .Смятам в тази тема да преставям съживяването му стъпка по стъпка със снимков матерял. По една случайност по време на предвижването му от вторични суровини към сервиза, любопитен зяпач ми каза; Знаеш ли че имам немска книга за тези коли, ще ти я подаря. Направих доста снимки на новата предобивка, скоро ще ги кача /малко се затрудних с качването/.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
daka написа:След дълго премисляне станах горд собственник на бръмбър 1958 година, в доста окаяно състояние но общо взето комплектен. Закупих го за 200лв .Смятам в тази тема да преставям съживяването му стъпка по стъпка със снимков матерял. По една случайност по време на предвижването му от вторични суровини към сервиза, любопитен зяпач ми каза; Знаеш ли че имам немска книга за тези коли, ще ти я подаря. Направих доста снимки на новата предобивка, скоро ще ги кача /малко се затрудних с качването/.
Ако си добро другарче ще дадеш инфо за буса, нека помогнем на някой фен да го купи

Днес ми се обади колега от Бургаския Ретро Клуб, иска да си продаде костенурката, ще я пусна в отделна тема за да не спамим тази.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
честито колега !!! със здраве да я караш и пращай снимки !

Снимкитееееееее.....http://indianeca1983.snimka.bg/automobi ... rka.460351 ха сега дайте инфо и части за модела, пък ще има
.

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
Толкова зле ли беше бус-а,че предпочете Бъг!
Аз лично и 20 лв не бих дал за това състояние на колата която си взел!
Нищо лично просто мое мнение!
Айде със здраве
Айде със здраве

- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
Vencitu написа:Толкова зле ли беше бус-а,че предпочете Бъг!
Айде със здраве
Споделям мнението на колегата. Много е зле колицата. То вярно, че е на 52 години, ама то по нея нищо няма. Евалла за ентусиазма.
Приготвил съм 6 бутилки въглерод и железни нерви. Зимата време много до април месец скука. От колкото по голям кенеф направиш кола толкова кефа е по голям
. Пък и синът ми вече почна с ремонта http://indianeca1983.snimka.bg/automobi ... 1.16776964 И между другото ако има някаде в това състояние за по 20 лв ги купувам всичките.

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Рет стайл в цялата си красота
луд си колега (в добрия смисъл) очакваме развитие по проекта съправождаемо със снимков материал

Върни се в “Air Cooled & Boxer”